Benim Telefon da Su Ve Toza Karşı Dayanıklılık Sertifika özelliği var Samsung Galaxy S10 bi akıllı telefon ne kadar dayanıklı olsa bile yine de Suya sokmamak gerekir elektronik cihaz
Telefonunuz da Suya Ve Toza Dayanıklılık Sertifika özelliği var mı?
Evet dayanıklı. Bende s10e var bi kere suyun altına tutup yıkamıştım. Bir şey olmuyor. Islandığında sadece şarj etmek için şarj yerinin bir süre kurumasını bekleme uyarısı veriyor o kadar.
S10e ne zamandan beri kullanıyorsun Nasıl batarya ısınma durumu Bende Bi üstü olan Düz S10 Var Isınma normal seviyede çok yorulursa biraz fazla ısındığı olabiliyor
Maşallah 4 Sene çok güzel süre Valla şu an ki bi çoğu İnsan Fazla kullanmadan hemen yenisi almak istiyorlar para değirmenden mi geliyor 😅 Önemli olan sorunu yoksa yola devam edilir
S10e çıktığı 2019 yılına Göre şu an bile En iyi kullanımı rahat ve çok güçlü kaliteli amiral gemisi Benim Düz S10 kullanımı da rahat normal de 6.1 inch ekran çok küçük değil Evde Note 4 var Samsung un onun ekranı 5.7 inch Ama S10 yanında daha rahat kullanıyorum Tasarım dan kaynaklı bu durum Yuvarlak kasa falan
Ben her zaman kaliteli mal alıp uzun süre kullanma taraftarıyım. Telefonun da kalitelisini alırım ama uzun süre kullanırım. Sürekli telefon değiştirenleri de anlamıyorum gerçekten. Telefona alışma süreci falan derken yoruyor bence. Alıştığım şeylerden vazgeçmeyi pek sevmiyorum sanırım
Ben küçük telefon sevdiğim için s10e almıştım. Yine alacak olsam yine küçük ekran olanından alırım. Kullanımı daha rahat oluyor. Tek elle de kullanım kolaylığı var
Aynı benim düşünce Yapısındasin sende 😉😅 Bende Kaliteli Ürün alıp uzun yıllar kullanmak isterim Çünkü Kalitesi düşük Telefon alırsam örneğin bi süre sonra pişmanlık hissi duyabilirim Ben S10 Almadan önce Galaxy A71 de düşündüm Büyük Ekran Ve Batarya kapasitesi yüksek oluşundan Ama Plastik kasa malzemesi Falan gözümde elendi Segmentine göre A71 de muhteşem cihaz dir bak Ama Bi S10 Değil S10 Sadece Batarya da geride Kalıyor şu an Bi A54 Bak S10 yanından geçemez
Küçük Ekran Kullanımı Daha Rahat Katılıyorum Ama Büyük Ekran da bir şey izlemek oyun oynamak daha keyifli daha fazla görüntü alanı Ben Değiştirecek olursam Büyük Ekran düşünüyorum bi önceki telefonum 5.5 İnch ekran boyutu vardı onu da 4 Yıl kullandım Lenovo Motorola G4 Plus dan S10 geçiş
S Serileri Muhteşem Ya Note Serisini Kaldırdı Samsung Maalesef S Serisinin Ultra Modellerini Note çevirdi Örneğin S22 Ultra ya Bak Bildiğin Note Cihazı olmuş S22 plus yanında üvey kardeş gibi duruyor 😅
Samsung Da 100X olayı muhteşem Ultra olmayan Modellerin de 30X yakınlaştırma Yapabiliyor sun en fazla 10X artık Orta Segment modellerinin Zoom Kamerası oldu S10 serisi burada geride kalıyor ama yılına Göre gayet normal o dönem de Zoom da fazla gelişme yoktu düşün Note10+Plus bile en tepe modeli En Fazla 10X zoom yapıyor du
Exynos düzeldi Artık Gerçi önceden bile sorunlu değildi Sorunlu olan modelleri vardı elbette ki Snap dragon biraz daha verimliydi bizim S10 lardan sonra seninle benim tel yani S20 serisi de kullanılan Exynos 990 çok şikayet almıştı bilirsin Belki Isınma sorunu Hızlı batarya tüketimi S20 sırf bu yüzden almadım korktum S10 aldım yerine Exynos 9820 olan modeli bu arada benim S10 seninde mi Exynos
Evet Türkiye de Exynos Modeli satıldı Snap dragon modelleri Az Var Samsung S22 Serisin de Snadragon geçti şu an ki S24 serisi de Tekrar Exynos geçti S24 Ve S24+ Plus Exynos 2400 S24 Ultra ise Snadragon 8 Gen 3 kullanıyor Exynos olması ön yargı oluşturmasına Samsung bu işlemciyi çok geliştirdiğini verimli olduğunu Söylüyor Kaldı Ki Benim S10 Batarya dışında sorun yaşamıyorum Maşallah Pubg Mobile HDR Aşırı kadar açıyor
Hmm doğrudur. Bayadır telefon modellerini takip etmiyorum. İnşallah uzun bir süre daha takip etmeme gerek kalmaz. Şu an telefonumdan memnunum. Birkaç sene daha kullanmayı düşünüyorum. Yeni alacak olsam yine s modeli alırım ama telefonlar o kadar pahalı geliyor ki şu an istemiyorum