Yabancı bir whatsapp hesabından bir kişi para kazanma görevi için uygulamaya kaydolmamı istedi. Bu uygulamaya kaydolmam için kimlik fotoğrafı gerekiyor. 10 milyon kullanıcısı var. Acaba riskli midir? Bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum.
Bybit’i dünya genelinde 70 milyondan fazla kullanıcı aktif olarak kullanıyor, bu yüzden bana göre gayet güvenilir bir platform. Kullanım hakkında merak ettikleriniz varsa şu siteye göz atabilirsiniz: bybitnasilkullanilir. com
Adına bankadan kredi çekerler, şirket açarlar, kimlik vereceksen illa, resmini çek, üzerine gelecek şekilde bu kimlik şu firmya şu amaçka verilmiştir, bu amacın haricinde kullanılamaz yaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yabancı wp hesaplarına cevap verme. Üzerine şirket açarlar ruhun duymaz
Aa o kadar mı
Biri mahkemelik olmuştu.. kimliğini kullanmışlardı
Olacağını zannetmiyorum ama resim katmasan daha iyi olurmuş.
Bybit’i dünya genelinde 70 milyondan fazla kullanıcı aktif olarak kullanıyor, bu yüzden bana göre gayet güvenilir bir platform. Kullanım hakkında merak ettikleriniz varsa şu siteye göz atabilirsiniz: bybitnasilkullanilir. com
Kimliğin fotoğrafını ben olsam vermem
Kimliği işveren değil uygulama istiyor
Yine de mi risklidir
Bence çok riskli, hiç bir uygulama kimlik istemez
Adına bankadan kredi çekerler, şirket açarlar, kimlik vereceksen illa, resmini çek, üzerine gelecek şekilde bu kimlik şu firmya şu amaçka verilmiştir, bu amacın haricinde kullanılamaz yaz
Hımm evet çok doğru
Akıllıca
Estağfurullah🤣
yapma bence