İnternet & Teknoloji Sevgiliniz wp de ne diye kayıtlı? judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ~Sevgilisi olmayanlar ~Sevgiliniz olursa ne diye kaydedersiniz? Sevgiliniz wp de ne diye kayıtlı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Sevgilim olmadı hiç. 1 1 Yorumla judebellingham +1 yıl Olursa ne diye kaydedersin?
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı. Rehberde nasılsa wp de de öyle olmuyor mu bu arada sevgilim yok 1 3 Yorumla judebellingham +1 yıl Olursa ne diye kaydedersin? Yorumla 44asi44 +1 yıl Sevgilim Yorumla judebellingham +1 yıl Peki tamam Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Gecemin yıldızı ❇❇❇ 1 3 Yorumla MrDreamer +1 yıl Laa bu emoji böyle değildi ki , 🌃🌃🌃 Yorumla judebellingham +1 yıl 😂😂😂😂Sonradan gelme hissi Yorumla MrDreamer +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Henüz yok. 1 3 Yorumla judebellingham +1 yıl Olursa ne diye kaydedersin? Yorumla BloodyGamer +1 yıl şu an kestiremiyorum. Yorumla judebellingham +1 yıl Peki tamam Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sevgilim hiç olmadı ki kaydedeyim 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 562 cevap paylaştı. Karıcığım diye kayıtlı 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Han'ım 1 9 Yorumla judebellingham +1 yıl Neden kesme işareti var 😂 Yorumla theastro +1 yıl Çünkü han demek istiyorum aslında zaten "hanım" demekte o anlama geliyor ama kesme koyunca daha belirli oluyor 😃 Yorumla judebellingham +1 yıl Han arkadşın galiba 😂😂😂 Yorumla theastro +1 yıl Han, vasıtalı, vasıtasız yabandan gelen yolcuların barınacağı, hayvanlarla insanların geceleyebileceği yerler demek 😃 Ben de onun kalbinde barınmışım diye düşünebiliriz 😃 Yorumla judebellingham +1 yıl Ya anladım 😅Şaka yapıyorum ya😂😂😂 Yorumla theastro +1 yıl Heeeğğ 😅 ben bugün iyi değilim jdjdjd Yorumla judebellingham +1 yıl 😂😂yok be Tanımadığın için ciddi olup olmadığımı anlayamazsın zaten 😅 Yorumla theastro +1 yıl Doğru, kelimelere duygu bu kadar ekleniyor 😄 Yorumla judebellingham +1 yıl Aynen Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. kocam 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 414 cevap paylaştı. İsmi yeterli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sevgilim olmadı hiç.
Olursa ne diye kaydedersin?
Rehberde nasılsa wp de de öyle olmuyor mu bu arada sevgilim yok
Sevgilim
Peki tamam
Gecemin yıldızı ❇❇❇
Laa bu emoji böyle değildi ki , 🌃🌃🌃
😂😂😂😂Sonradan gelme hissi
😂😂😂
Henüz yok.
şu an kestiremiyorum.
Peki tamam
Habibi diye kaydederdim 😊
Sevgilim hiç olmadı ki kaydedeyim
Karıcığım diye kayıtlı
🤍 bu emojiyle kayitli
Olsun hi sonra dusunurum
Han'ım
Neden kesme işareti var 😂
Çünkü han demek istiyorum aslında zaten "hanım" demekte o anlama geliyor ama kesme koyunca daha belirli oluyor 😃
Han arkadşın galiba 😂😂😂
Han, vasıtalı, vasıtasız yabandan gelen yolcuların barınacağı, hayvanlarla insanların geceleyebileceği yerler demek 😃 Ben de onun kalbinde barınmışım diye düşünebiliriz 😃
Ya anladım 😅
Şaka yapıyorum ya😂😂😂
Heeeğğ 😅 ben bugün iyi değilim jdjdjd
😂😂yok be
Tanımadığın için ciddi olup olmadığımı anlayamazsın zaten 😅
Doğru, kelimelere duygu bu kadar ekleniyor 😄
Aynen
kocam
Ömrümün kalanı diye kayıt ederdim
Ad-soyad
İsmiyle
İsmi ile 😅