Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar merhaba watt i degistirdim ama sorun çözülmedi format son secenek format eger o da olmazsa baska da aklima bir sey gelmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Klavyeden de kaynaklanmiyor baska klavye denedim klasik bir ozelligi olan ama yine sorun çözülmedi kim bilir belki de nvidia nin ayarlarindan kaynaklaniyordur (ve evet bu klasik klavyeden "ALT GR Q" ve "ALT GR W" denedim calismadi klasik klavye de)
Güncellemeler
1 yıl
Hala burada olan var mı bilmiyorum xd ama 1000hz lik mouse sorun düzeldi bilginize
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fare ayarları, işaretçi hızını arttır tikini kaldır.
Mlsf
O halde yorumlarda gördüm g300s sensörü pek de iyi olan bir mouse değil ve mouse pad de çok önemli mouse padiniz ne
mouse pad de logitec in ayrica mouse pad den başka seyler de denedim kitap' tahta masa ve baska bir kirmizi pad (markasini hatirlamiyorum) cumertesi gunu aksam saatlerinde wattı degistiricem 600 luk watt takicam
Mouse DPI' si fazla olabilir onu kontrol et.
evet olabilir ama nereden kontrol edecegimi bilmiyorum şu an ki mosue Lecoo Lenovo MS108 6400dpi
Maide tekerinin altında ikitane tuş var onlardan alttakine tıkla
Maus
Ben böyle akıllı klavyenin maide ne alaka 😂
Ne güzel 1 yıl sonra düzelmiş 😂😂😂
sensör tozlanmış olabilir kırmadan temizlemeye çalış
mouse yi sifir aldim hic gecikmeden hemen denedim ama durum yine ayni hem ayrica dedigim gibi baska bir pc den denedim sorun olmadi
masa üstü pc ise usbyi kasa arkasından taktıp denedin mi. ön kısım uzatma olduğu için çakışma olabiliyor.
denedim olmadi klavye ve kulakligi öne taktim sadece mouse arkada kaldi ama yine olmadi ve sorun klavyeden kaynakli degilmis baska klavye takip denedim olmadi hic klavye takmadan denedim olmadi
dpi'yı sabitlemen lazım sanki. başka seçenek gözükmüyor.
acik ve durus konusim dpi yi nasil sabitleyecegimi bilmiyorum
yanlıs hatirlamiyorsan senin mouseda baş parmak altına gelen iki tuş olması lazım onlar dpi hiz ayarlari oradan da ayarlanabiliyor ama senin ki otomatik modda kalmıs. o tuşlar sorununu cözmeyebilir ama bir dene. en olmadı logitech app var pc için. mouse atamalarını yapabildiğin bir uygulama. onu indirip youtubedan destek alarak dpi ayarlarini sabitleyebilirsin.
www.logitech.com/en-us/software/options.html
g300s i aldim ama kullanimina pek alisamadim oyle ce kaldi şu anda kullandigim mouse "Lecoo Lenovo Ms108" 6400 dpi eger o hatadan kurtulacaksam g300s e raziyim
lecoonun da vardır ayar uygulaması. dpi olayını araştır biraz çözersin
Ya onların bi ayarı oluyorduda tammadı neydi bi araştırmak lazım
bulabilrsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim
mouse g ivmesi yüksek mouse al dandik şeyler alıyorsun ucuz mouse hızlanımca sapıtır
steel series öneririm
logitech g300s aldim ama g300s de mouse yi çok hizli kullaninca direk mouse ve klavye kapaniyor usb yi tekrar cikarip takmam lazim yoksa duzelmiyor (tekrar hizli haraket ettirirsem durum tekrarlaniyor)
Daha kaliteli bir mouse alman gerekiyor.
g300s aldim bunda durum daha da kötu hizli haraket ettirince mouse ve klavye aniden kapaniyor ve tekrar geri gelmiyor tekrar geri getire bilmem icin usb yi cikarip takmam lazim
Psu ya da anakartinda sıkıntı var o zaman kanka
Watt dan suphe ediyorum gücu yetmiyor olabilir şu an ki kasada 500 watt var eski kasamda 600 watt yarin degistiricem bir degisiklik olursa bildiricem
Benimde öyle bulabilirsen söyle
forum. donanimhaber. com/mouse-imleci-takilma-sorunu-yasayanlar-buraya--136577924
ben burada yazan tüm secenegi denedim ama olmadi bir de sen dene istersen belki sende düzelir belki de ben yanlis birsey yaptim ve bende olmadi (başa https koy)