Mouse mu çok hızlı hareket ettirince sapıtıyor yardım edebilecek var mı? (pc)?

Merhaba gecen hafta yeni bir pc aldım (2. el) aldıgım zaman rainbow six siege oynadım takımım bana arkanda adam var dedi bende reflex olarak hemen donmeye calıstım ama mouse birden bire sapıttı bu sorun herhalde rainbow dan kaynaklanıyordur diye çok da fazla sallamadım ama başka oyunlara gectıgımde bu sıkıntıyı tekrar yasadım artık sinir krizi gecirmek üzereyim yani hızlıca haraket ettirsem hemen sanki hile acmısım gibi mevlana atarmış gibi dönüyor.
Bu hatayı ingilizce ve türkçe olarak arastırdım seceneklerı denedim ama olmadı klavyeden kaynaklı oldugunu dusunmeye basladım 4 tane mouse degıstırdım sorun düzelmedi mesela benim klayve de soyle bir özellık var ''Alt Gr + Q'' Yaptıgım zaman klavye birden bire herhangi bir tuşu makro gibi basıyor veya ''Alt Gr + W'' Taptıgım zamanda sag tarafta olan yön tuşları ile WASD yer degıstırıyor bence klavyenın bir ayarı var ve bu ayar mouse bozdu veya kısıtladı.
Klavyem: hiper mythos v30
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim
(Not: 4 mouse yi başka bir pc den denedim ama bu hata ile karşılaşmıyorum)

Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar merhaba watt i degistirdim ama sorun çözülmedi format son secenek format eger o da olmazsa baska da aklima bir sey gelmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Klavyeden de kaynaklanmiyor baska klavye denedim klasik bir ozelligi olan ama yine sorun çözülmedi kim bilir belki de nvidia nin ayarlarindan kaynaklaniyordur (ve evet bu klasik klavyeden "ALT GR Q" ve "ALT GR W" denedim calismadi klasik klavye de)
Güncellemeler
1 yıl
Hala burada olan var mı bilmiyorum xd ama 1000hz lik mouse sorun düzeldi bilginize
Mouse mu çok hızlı hareket ettirince sapıtıyor yardım edebilecek var mı? (pc)?