Çıkmıyoruz, sevgili olmadık, sadece flört ediyoruz. Üçüncü buluşmamız, hiç öpüşmedik bile. Bu durumda telefonumu kurcalamak istemesi. Vermeyince de. Konuştuğun biri var. Ozaman sevgilin var. Demesi. Doğru mu? Manipulasyon yapıyor. Sevgilimin olmadığını, konuştuğum başka biri olmadığını, bildiği halde. Bakmak istiyor. Koç burcu ve inatçı. Napar , eder, yolunu buluyor, kurcalamak için
Sevgilin değilse yanlış.
Sevgilin olsa da yanlış
Evli olsan bile yanlış
Evli olsan neyse de, sevgiliyken yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence değil. Özel hayata müdahale.
Ayıp etmiş, nişanlın olur neyse , seneki önemsiyor seni ama aşırı kıskanç gibi
Ruh hastası resmen. Geçen bana. Neden watsapda son görülme tarihini açmıyorsun demişti
Sevgili olmak için öpüşmek mi gerek? 3 keredir seninle Yanyana geliyor daha ne olması gerek? Bence seninle yolları ayırması gerekiyor.
Hemen caz yap sende. Bana aşkım dememiş, öpüşmemiş, ne sevgilisi bu. Benle öpüşmeyene sevgili demem ben
Anlıyorum 🙏🏻
Ayrıca soruyla ne alaka yolları ayırmasının. Neden yolları ayırsın. Benim mahremiyetimi araştırıyor. Telefonumu kurcalıyor. Özelim, gizlim. İllahaki olacak bu aldattığım anlamına gelmiyor ki. 7/24 yanındayım. İstediği saatte arıyor, yanına çağırıyor. Bekar olduğumu biliyor.
Böyle biriyle muhatap olmam ben aslaaaaa
Niye böyle biri. Ne biliyorsun hakkımda ki. Böyle biri dedin. ? Neyim var yani. Muhatap olmayacak
Kızın vaktini çalma o halde adını koy mesela bak sende diyosun sevgilim değil diye
Bende böyle, telefonumu kurcalamak isteyen, özgüvensiz ve karşındakinr güvensiz biriyle birlikte olmak istemem. Bana güvenmiyor, telefonumu kurcalıyor demekki. Ayrıca ben kocası değilim. Sevgilsi de değilim. Flört ediyorum. 3 kere buluştuk diye sevgili mi oluyoruz. Üç gün üst üste buluştuk ama. Bir ay geçmedi. Bu süreçte illahaki konultuğum birileri olacaktır. Eski mesajlar duracaktır. Bişeyler görmesini. Geçmişten bişey öğrenmesini istemiyorum. Ne yani. Güvenmek için. Telefonumu mu kurcalamalı. Onun yanında telefona bakmıyorsam, davranışlarımla, belli etmiyorsam, yoktur yani hayatımda biri. Oda emin ondan başkası olmadığına ama huyu kurusun işte. Huysuz