Güncellemeler
+1 yıl
ben animasyon yapıyorum yeni başladım fakat yaptığım bir silindir şekilni animasyon şeklinde uzatmak istiyorum fakat keyframe koyamıyorum yani yapamıyorum daha doğrusu
takıldığım ve araştırmalarım sonucu bulamadığım bir sorunla karşılaştım. bana yardımcı olur musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Blenderdan anlayan biri yardımcı olabilir ama soruyu güncelle
Ne oldu bilmiyor mu?
ben animasyon yapıyorum yeni başladım fakat yaptığım bir silindir şekilni animasyon şeklinde uzatmak istiyorum fakat keyframe koyamıyorum yani yapamıyorum daha doğrusu
Mutfak blenderı sanıldı ama jsjd
İstediğin yardım baya detaylı bilgi istiyor bu konuda Türkçe yardım zor. İngilizcen iyiyse YouTube bu programın anlatımları ile dolu.
https://youtu.be/A1WHa3P_gBE?si=E3lu6lH705TrFNj9
ahahah :D evet ayrıntı vermeliydim
çok teşekkür ederim bu videoya göz atacağım
maalesef aradığım bu değildi
YouTube da aramaya devam et dahası var
Konu ne canım?
ben animasyon yapıyorum yeni başladım fakat yaptığım bir silindir şekilni animasyon şeklinde uzatmak istiyorum fakat keyframe koyamıyorum yani yapamıyorum daha doğrusu :(
Blender ile ilgili ne olabilir ki
Nasıl dorun yardımcı olayım
ben animasyon yapıyorum yeni başladım fakat yaptığım bir silindir şekilni animasyon şeklinde uzatmak istiyorum (yani biraz daha ayrıntılı anlatmak gerekirse mesela örnek olarak 10. keyframe de silindir uzunluğu 5cm iken 60. keyframe de silindir uzunluğu 20cm olsun istiyorum olarak 10 dan 60 a kadar bu geçiş animasyonu yapmak istiyorum fakat keyframe koyamıyorum yani yapamıyorum daha doğrusu
Olabilir
Dinlerim?