İnternet & Teknoloji Uzaya fırlatılan araçlar, nasıl diğer gezegenlere gidiyorlar, bilyor musunuz? Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dünyadan çıkana kadar bir sürü yakıt tüketip o yakıt depoları boşalınca salıyorlar. Sonra peki diğer gezegenlere nasıl gidiyorlar itici güç olmadan? Bileniniz var mı? Uzaya fırlatılan araçlar, nasıl diğer gezegenlere gidiyorlar, bilyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evrim ağacında videolara bakmıştım 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sağol kardeşim biz sakız orucu bozar mı onun peşindeyiz. 0 0 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Merkezkaç kuvveti ile diye biliyorum yanlış da olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hadi gittiler Buradan roketle falan fırlatılıyorlar Oradan buraya nasıl geliyor 0 7 Yorumla Hullanza +1 yıl Gelmiyorlar. Cevap sahibi +1 yıl Nasıl gelmiyorlar Alper midir nedir, geri geldi Hullanza +1 yıl O dünya yörüngesindeydi zaten. Ben insansız uzay araçlarını diyorum Cevap sahibi +1 yıl Ula tamam da Şimdi onu gönderirken aşağıda bir sürü kişi hazırlık yaptı, roket yandı fırladı, sonra kapsül ayrıldı falan filan Oradan buraya nasıl dönüyorRoket kalmadı, kapsül kalmadı Nasıl nasıl Hullanza +1 yıl Küçük iticiler var pssk pssk diye hava veriyor. Gerisini Dünya'nın çekim gücü hallediyor zaten Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bi yer uzay Gidince ne hissettin Ya dönemerzsem korkusu oldu mu Hullanza +1 yıl Ben gştmedim abi hehe
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Nasıl gidiyormuş. 0 4 Yorumla Hullanza +1 yıl Sabırlı ol :) Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Merak etsem gider okurum sjsjs Yorumla Hullanza +1 yıl Bi insan nasıl bunları öerak etöez ya. Şaşıyorum jfjf Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl O kadar yükseklerde yok gözüm demek😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evrim ağacında videolara bakmıştım
Sağol kardeşim biz sakız orucu bozar mı onun peşindeyiz.
Merkezkaç kuvveti ile diye biliyorum yanlış da olabilir.
Hadi gittiler
Buradan roketle falan fırlatılıyorlar
Oradan buraya nasıl geliyor
Gelmiyorlar.
Nasıl gelmiyorlar
Alper midir nedir, geri geldi
O dünya yörüngesindeydi zaten. Ben insansız uzay araçlarını diyorum
Ula tamam da
Şimdi onu gönderirken aşağıda bir sürü kişi hazırlık yaptı, roket yandı fırladı, sonra kapsül ayrıldı falan filan
Oradan buraya nasıl dönüyor
Roket kalmadı, kapsül kalmadı
Nasıl nasıl
Küçük iticiler var pssk pssk diye hava veriyor. Gerisini Dünya'nın çekim gücü hallediyor zaten
Nasıl bi yer uzay
Gidince ne hissettin
Ya dönemerzsem korkusu oldu mu
Ben gştmedim abi hehe
Nasıl gidiyormuş.
Sabırlı ol :)
Merak etsem gider okurum sjsjs
Bi insan nasıl bunları öerak etöez ya. Şaşıyorum jfjf
O kadar yükseklerde yok gözüm demek😄
Uzaya gidip napacaklar Allah'ın yarattığı dünya yeter
Tabiki