Çağımızın en büyük hastalığı olan stalklamaya biraz değinelim. Siz kimi stalklarsınız? Çok sevdiğinizi mi yoksa nefret ettiğinizi mi?

Çağımızın en büyük hastalığı olan stalklamaya biraz değinelim. Siz kimi stalklarsınız? Çok sevdiğinizi mi yoksa nefret ettiğinizi mi?
Kimseyi stalklamıyorum valla , sevdiğimi stalklarım tabiiki vaktimi boşa harcamam😅 . Nefret etdiyim biri yok burada reelden tanımadığım kişilere nefret etmek gibi huylarım yok. Takip atanlara bakıyorum, görüşlerimi beğenenler olur soru sahibi dışında bakarım sayfasına vs yani anlık dikkatimi çekenler.
Stalk'ı bıraktım. Tek bir kişiye takıntılı şekilde bakıyordum. O da onu çok çok sevdigim içindi. Onuda ayrıldığımızdan beri bıraktım. Bir süre sonra insan bakmaya sıkılıyor, bende sıkıldım. Nefret ettiğim kimse yok ya. Ben kimseye kin tutmam. Umursamam :d
Bu kadar iyi olma bak zararlı 😇
Nereden eminsin iyi olduğuma :d belkide hiç iyi değilim 😂
Bana karşı bir kötülüğün yok bence bu yeterli 😂
Elbette sana karşı kötülüğüm olmaz. Sen iyi, nazik birisin 😅😊
O senin güzelliğin 😇
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim günaydın 😇
Günaydın 😊
Bu stalklamaya giriyor mu bilmiyorum ama görüşlerini sevdiğim insanların yorumlarını okumaya gidiyorum özellikle🫣 yani nefret ettiklerimi stalklamam sevdiklerimi de stalklamam da görüşlerini okurum öyle o kadar😂
Seninki doğal ya bence 😇 altında farklı niyet yoksa sorun yok 😇
Ya ben niye gizli görüş attım ya. Yine mi elim değdi Allah kahretmesin ya off. Bayılma emojisi falan yok mu burada
Vala ne bileyim ben gizlenmek istedin sandım 😂😂
Kendini stalklamakta sevdaya dahil mi be?
Senin yerine stalklayanlar vardır belki 😂😂
Cevap
6Cevap
Ben kimseyi stalklamam. sadece arkadaşım olanın paylaşımları daha çok dikkatimi çeker o kadar.
Icimden hangisi gelirse. Daha cok kural ihlali yapabilecegini dusunduklerimi ve takip ettiklerimi diyeyim. (Site icin gecerli, baska yerde stalklamam)
Onlar da engelliyor 😂😂
Gıcık olduğuma bakıyorum burada var mı bir açığı diye
sevdiğimi 😅 ama stalklamiyorum artık zaten bir şey paylaştığı yok. o da benim gibi sürekli bir paylaşım deliliği yok
Nefret ettiklerimi uuppss🙈
Ben değilim o zaman 😂😂
Seni hic stalklamıyorum🤦♀️evet seviyorum çunku
Ondan dedim zaten 😇 karşılıklı bende seviyorum seni 😇🙏
Ya ben genel herkesi stalklarim
Hiç farkımız yok mu 😇
Hiç kimseyi stalklamam. Ilgi alanıma girmiyor
Hiç kimseyi stalklamam
hiç kimseyi stalklamam
Sevdiklerimi 🙂😃
Hiç kimseyi stalklamam
Arada güzel olur ya 😇