İnternet & Teknoloji Acil yardım pc den anlayan bi arkadaş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pc ye vurdum yanlışlıkla önce pixselleşti ekran sonra kapattım zorla açtığımda bu ekran vardı nasıl düzelticem adım adım yardımcı olur musunuz Acil yardım pc den anlayan bi arkadaş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Biberli_Jelibonbon Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl F10 a bas devam et bios un pili oynamış sanırım bidaha sert vurma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl F10 save configuration and reset yazdı yes e tıkladım kapandı acıldı yine aynı ekran cıktı Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Esc den cik pc yi kapat normal sonra yine ac 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 572 cevap paylaştı. Harddisk ' i görmemiş ve bios ayarları çıkmış. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 748 cevap paylaştı. Nasıl vurdun yav, harddiski mi bozdun naptın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Knki orayı boş ver nası duzeltıcem çeviriden bakıyomda bişey yok Yorumla Flavendirel +1 yıl Bebiş, şu an attığın ekran bios. Buradan bir şey yapılmaz. Normal olarak başlatınca ne uyarısı veriyor? Yorumla Soran +1 yıl Direk bu ekran cıkıyo sonra F10 tıkladım save configuration and reset yazdı yes e tıkladım kapandı acıldı yine aynı ekran cıktı Yorumla Flavendirel +1 yıl Gg wp o zaman. Harddisk gitmiş olabilir ya da ramler. Mekanik bir durum yani, bu şekilde düzelmez maalesef Yorumla Soran +1 yıl Ya illa vardır geri donmesı falan boylemı kalcak ekran Yorumla Flavendirel +1 yıl Tamirciye götür o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
F10 a bas devam et bios un pili oynamış sanırım bidaha sert vurma
F10 save configuration and reset yazdı yes e tıkladım kapandı acıldı yine aynı ekran cıktı
Esc den cik pc yi kapat normal sonra yine ac
Harddisk ' i görmemiş ve bios ayarları çıkmış.
Nasıl vurdun yav, harddiski mi bozdun naptın
Knki orayı boş ver nası duzeltıcem çeviriden bakıyomda bişey yok
Bebiş, şu an attığın ekran bios. Buradan bir şey yapılmaz. Normal olarak başlatınca ne uyarısı veriyor?
Direk bu ekran cıkıyo sonra F10 tıkladım save configuration and reset yazdı yes e tıkladım kapandı acıldı yine aynı ekran cıktı
Gg wp o zaman. Harddisk gitmiş olabilir ya da ramler. Mekanik bir durum yani, bu şekilde düzelmez maalesef
Ya illa vardır geri donmesı falan boylemı kalcak ekran
Tamirciye götür o zaman