İnternet & Teknoloji Sevgilinizle/ Eşinizle sık sık selfie çekilmeyi sever misiniz? MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizle/ Eşinizle sık sık selfie çekilmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Eşim sevgilim yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle eşim olacak , ters takla atarak bile çekilirim 🤣🤣 1 1 Yorumla MrDreamer +1 yıl 🤣😂 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Hayır sevmiyorum ablam o sen misin? 2 2 Yorumla MrDreamer +1 yıl Evet abla😊 Yorumla Tartini +1 yıl Maşallah Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Olsaydı evet Knk yanındaki kiiim? 2 9 Yorumla Tartini +1 yıl Cevap ver çabuk kim o 😂😂😂 Yorumla MrDreamer +1 yıl @Tartini Işte Diana o kanka😊 Yorumla Tartini +1 yıl Diana kim dedim 😂 Yorumla MrDreamer +1 yıl @Tartini 😂 rus çıktığım kiz☺ Yorumla judebellingham +1 yıl Hadi ya Döndünüzmü Yorumla Tartini +1 yıl Maşallah Allah mutlu mesut etsin ablam😂 Yorumla MrDreamer +1 yıl Özele gel😉 Yorumla Tartini +1 yıl Kim Yorumla MrDreamer +1 yıl @Tartini jude 😊 Yorumla
eyesneverliechicoo Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl yok sevgilim ama olsa severim 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 820 cevap paylaştı. Evli değilim ve sevgilim de yok😃😂😎😎 1 0 Yorumla
Benvampirella Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sen evlimiydin lan 1 2 Yorumla MrDreamer +1 yıl Yooo , çıktığım Yorumla Benvampirella +1 yıl Hee anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eşim sevgilim yok.
Böyle eşim olacak , ters takla atarak bile çekilirim 🤣🤣
🤣😂
Hayır sevmiyorum ablam o sen misin?
Evet abla😊
Maşallah
Olsaydı evet
Knk yanındaki kiiim?
Cevap ver çabuk kim o 😂😂😂