YouTube a yazıyorum, kendini aesthetic ve tatlı yapmaya çalışan insanlarla dolu videolar. Orasını burasını boyuyorlar falan ben öyle bir kullanım amacıyla istemiyorum. Word documentleri sorunsuz açan ve büyük ekranlı, taşıması kolay ve uzun senelerce kullanabileceğim kaliteli bir tablet arayışındayım.
Word document görünüşü nasıl biri bana anlatabilir mi? Telefonla yapamıyorum bir şey..
Word document görünüşü nasıl biri bana anlatabilir mi? Telefonla yapamıyorum bir şey..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bende de var 10. nesil dosyalar yazılar vb. güzel açılıyor ve okunabiliyor, zırt pırt dosyalardan çıkma falan yok büyük ekranlı olması da dediğim gibi bayağı işe yarıyor kendi resim çizme, dosya hazırlama uygulaması falanda var aranıp durmuyorsun kamerası falan da yeterli öp başına koy demelik tablet ben 1 yıla yakın süredir kullanıyorum şikayetçi değilim açıkçası güzel ve bayağı hızlı çalışıyor 💖
Çok teşekkür ederim♥️♥️ baktığım hiçbir videoda dosya çalışması falan göstermiyorlar. Tek yaptıkları resim çizme karalama gibi şeyler. Çok teşekkürler
Word vs Office programları ücretli. Öğrenci hesabınız yoksa bilginiz olsun. Ayrıca klavye olmadan zor. Mecburen bir klavye almanız gerekecek.
Alacam zaten olmaz klavyesiz 🥲 bilgiler için teşekkür ederim ♥️
Okul içinde kullanılır aşk içinde kullanılır p*rno izlemek içinde kullanılır