İnternet & Teknoloji Format attım telefon bu halde? mathildam_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar format sonrası kurulumda böyle olup kalıyor. Ne yapıcam lütfen yardım Format attım telefon bu halde? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl İnternete bağlı mısın?Daha önce telefonda kayıtlı olan google hesabı ile mi giriş yapıyorsun? 0 1 Yorumla mathildam_ +1 yıl İnternete bağlıyım sadece dil seçtim başka bir şey çıkmadı henüz karşıma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl aaa ne ilginç... ilk defa format atılırken ekranı çatlayan telefon gördüm 0 7 Yorumla mathildam_ +1 yıl Komik mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence de komik değil, format atmakla ekran ne alaka yani.. Yorumla mathildam_ +1 yıl Sorunlu musun format attım kurulum aşamasında böyle bir sorunla karşılaştığımı söylüyorum. Bilgin yoksa atlama! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende farklı bi şey demiyomki sana... formatla ekran çatlağının nasıl olduğunu merak ediyom.. anlama özürlüsün galiba Yorumla mathildam_ +1 yıl Bak kardeşim m*ala anlatır gibi mi anlatayım sana bilmiyorum ki... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şimdi bi telefoncu arkadaşıma sordum kızın biri telefonuna format atarken ekranı çatlamış diye, ilk defa böyle bi saçmalık duydum, imkansız diyooo.. Yorumla mathildam_ +1 yıl Yavrum ben sence kırığı mı göstermek için attım bu fotoyu? Ekrana gelen uyarının resmini çekip attım bu kadar !!! Yorumla
İsimsizzz_kullanıcı_ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Kaç lira versem kurtarırsın 0 1 Yorumla mathildam_ +1 yıl Neee? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnternete bağlı mısın?
Daha önce telefonda kayıtlı olan google hesabı ile mi giriş yapıyorsun?
İnternete bağlıyım sadece dil seçtim başka bir şey çıkmadı henüz karşıma
aaa ne ilginç... ilk defa format atılırken ekranı çatlayan telefon gördüm
Komik mi?
bence de komik değil, format atmakla ekran ne alaka yani..
Sorunlu musun format attım kurulum aşamasında böyle bir sorunla karşılaştığımı söylüyorum. Bilgin yoksa atlama!
bende farklı bi şey demiyomki sana... formatla ekran çatlağının nasıl olduğunu merak ediyom.. anlama özürlüsün galiba
Bak kardeşim m*ala anlatır gibi mi anlatayım sana bilmiyorum ki...
şimdi bi telefoncu arkadaşıma sordum kızın biri telefonuna format atarken ekranı çatlamış diye, ilk defa böyle bi saçmalık duydum, imkansız diyooo..
Yavrum ben sence kırığı mı göstermek için attım bu fotoyu? Ekrana gelen uyarının resmini çekip attım bu kadar !!!
Kaç lira versem kurtarırsın
Neee?
marka model?