İnternet & Teknoloji Sizce bir şey mi ima ediyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eşim bu resmi gonderdi bana " ne demek istiyorsun" dedim cevap vermedi. Telefonuna baktım hicbirsey yok. Yinede içime bir şüphe düştü sizce bu resim durduk dura gönderilecek bir resim mi Sizce bir şey mi ima ediyor? Cevapla Telefon Soruları Resim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. bir şey ima ediyordur 0 0 Yorumla
Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Derdi neymiş acaba? Bu fotoğrafın atılması benim için boşanma sebebidir mesela. Şaka yaptıysa da komik değil. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yanlış mesaj atmışsın, ne zaman başlamalıyım bu çalışmaya deseydin anında dönerdi. 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Eşin seni aldatıyor ama hevesi geçince sana yuvasına dönecekTilki'nin sonunda döneceği kürkçü dükkanı misali 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Keşke itiraf etse Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Etmez üstüne birde seni suçlar delisin der Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Aslında ettirirsin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Kocan içki içiyor mu? Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Git de eşine "Doğru söylemiş. Ben her hafta başka biriyle olmasam senle evli kalmaya devam etmezdim" bakalım ne diyecek. 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kocanıza allah akıl fikşr versin çükü kopsun inşallah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin Yorumla
Tinygirl Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aldatıyor ve sana bunu ima ederek bu resmi göndermiş olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 325 cevap paylaştı. Eşinin IQ su düşük muhtemelen kendi topuğuna sıkmış 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kesin öyle ya da ciddiye almam zannetti Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl O zaman yedek arayışına başlayalım de bakalım ne diyecek ajskdkdkfkfkflf Yorumla Soran +1 yıl Olay çikarir Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Şaka yapıyorum ince çizgilere basmamak lazım ama bu konuyu açıkça konuş ve empati kurmasını sağla. Bunu sen ona göndermiş olsan ne düşünürdü misal... Yorumla Soran +1 yıl Olabilir aksam soruyum Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl aldatsam da ilşikimiz tazelense mi acaba demiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 607 cevap paylaştı. ilgi göster 1 0 Yorumla
psoslsksksk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl aldatıyor olabilir 0 2 Yorumla psoslsksksk +1 yıl ya da senden şüpheleniyor Yorumla Soran +1 yıl Bu açıdan hiç düşünmemiştim evden dışarı çıkmıyorum bunun imkansız olduğunu biliyordu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bir şey ima ediyordur
Derdi neymiş acaba? Bu fotoğrafın atılması benim için boşanma sebebidir mesela. Şaka yaptıysa da komik değil.
Yanlış mesaj atmışsın, ne zaman başlamalıyım bu çalışmaya deseydin anında dönerdi.
Eşin seni aldatıyor ama hevesi geçince sana yuvasına dönecek
Tilki'nin sonunda döneceği kürkçü dükkanı misali
Keşke itiraf etse
Etmez üstüne birde seni suçlar delisin der
Doğru
Aslında ettirirsin
Nasıl
Kocan içki içiyor mu?
Git de eşine "Doğru söylemiş. Ben her hafta başka biriyle olmasam senle evli kalmaya devam etmezdim" bakalım ne diyecek.
Kocanıza allah akıl fikşr versin çükü kopsun inşallah
Amin
Aldatıyor ve sana bunu ima ederek bu resmi göndermiş olabilir
Olabilir
Eşinin IQ su düşük muhtemelen kendi topuğuna sıkmış
Kesin öyle ya da ciddiye almam zannetti
O zaman yedek arayışına başlayalım de bakalım ne diyecek ajskdkdkfkfkflf
Olay çikarir
Şaka yapıyorum ince çizgilere basmamak lazım ama bu konuyu açıkça konuş ve empati kurmasını sağla. Bunu sen ona göndermiş olsan ne düşünürdü misal...
Olabilir aksam soruyum
aldatsam da ilşikimiz tazelense mi acaba demiş
Bilemiyorum
ilgi göster
aldatıyor olabilir
ya da senden şüpheleniyor
Bu açıdan hiç düşünmemiştim evden dışarı çıkmıyorum bunun imkansız olduğunu biliyordu