Bulaşık makinesinin kafası karışmış.😃 Resetlemen gerekiyor Makinenizde tuşların olduğu bölümün üzerinde yer alan Başla/ iptal yazan düğmeye parmağını 3 saniye basılı tut. Yıkama/ kurutma ışıkları yanıp sönecektir. Yaklaşık 2 dakika içinde " Bitti" ışığı yanacak ya da ekranda "End" yazısı çıkacaktır. Sonrasında yeniden program seçip makineyi kullanabilirsin.
Rica ederim. Dijital model ise cihaz normal. Dijital cihazlar, manuel cihazlara oranla daha hassas oluyor. Program seçerken bazen birden fazla düğmeye basınca makinenin hafızası bir anda karışabiliyor. Cihazı resetleyince yıkama programının sıfırlanıp düzelmesi lazım. Düzelmezse yetkili servis çağırabilirsin
merhaba . Eco da takılı kalmış o yüzden tuşlar basmuyor. Dediğiniz yöntemi denedim olmadı. Eco dan nasıl çekerim harek etmiyor çalışmıyor. Müşteri hizmetleri açmadı bugün 🥺
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bulaşık makinesi tam bitirecegi zaman tekrar başlıyor? Mesela 40 dakika aslında 2. turda 24 dk,3. Turda 10 dakika yıkadı. ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bulaşık makinesinin kafası karışmış.😃
Resetlemen gerekiyor
Makinenizde tuşların olduğu bölümün üzerinde yer alan Başla/ iptal yazan düğmeye parmağını 3 saniye basılı tut.
Yıkama/ kurutma ışıkları yanıp sönecektir. Yaklaşık 2 dakika içinde " Bitti" ışığı yanacak ya da ekranda "End" yazısı çıkacaktır. Sonrasında yeniden program seçip makineyi kullanabilirsin.
Teşekkür ederim yanıt için. Ama Bismillahirrahmanirrahim. Daha ilk defa kullandım 😭😭normal mi sizce bu.
Rica ederim.
Dijital model ise cihaz normal.
Dijital cihazlar, manuel cihazlara oranla daha hassas oluyor.
Program seçerken bazen birden fazla düğmeye basınca makinenin hafızası bir anda karışabiliyor.
Cihazı resetleyince yıkama programının sıfırlanıp düzelmesi lazım.
Düzelmezse yetkili servis çağırabilirsin
Hayır tuşlu. Ama haklısınız çocuklar kurcalıyor. Deniycem şimdi. Teşekkür ederim
merhaba . Eco da takılı kalmış o yüzden tuşlar basmuyor. Dediğiniz yöntemi denedim olmadı. Eco dan nasıl çekerim harek etmiyor çalışmıyor. Müşteri hizmetleri açmadı bugün 🥺
merhaba markası ne acaba
sana bir konuda danışmam lazım lütfen dm gelir misin
Modlarına iyice bakın görürsünüz
Ne modu
Programmi demek istediniz. İnternette bile aratınca 45 derece kaç saat yıkar sorusuna diyor ki yarım saat. Ta da 44 dakika ekranda yazıyı zaten saati
Ama tekrar etti baya