İnternet & Teknoloji Bi erkek icin instagram kapatmaya değer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aylardir kapattım instagrami 8 ay oldu Fake yapiyordu ve kiz arkadaşlarıma bile yan gözle bakdi takipe aldi bende kapattim Güncellemeler+1 yıl Kavga ettik kapattim Bi erkek icin instagram kapatmaya değer mi? Cevapla Instagram Soruları Erkek Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sana hediye aldı mı?Senin için para harcadı mı?Ona kötü davrandın mı?Onu peşinden koşturdun mu?Onu üzdün mü? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sanal üzeri oldu Hediye almadik birbirimize Para harcamadiKötü sözler söyledi bende söyledim O beni daha fazla üzdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki hiç buluşmadınız mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir de o kaç yaşında, sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Buluşmadık Ben 22 yasindayim O 26 yasinda Buluscakdik bu yaz nasip olmadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana tavsiye veriyorum şimdi Instagram hesabını aç ve onun arkadaşlarından biriyle sevgili ol Buluş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onu aldatabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seçim senin yani ama ikisininden birini yap Ya ondan ayrıl böyle bi şey yap ya da ayrılmadan Aldat onu Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 yaratici fikirlerin var ama yapamam ya onun seviyesine inenemem birakdim artik onunla hic bisey dusunmuyorum o cikarlari menfatlari olan biri … Yorumla
cassıee11__ Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl sacmalama hayatından cıkarmalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Konusmuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sana hediye aldı mı?
Senin için para harcadı mı?
Ona kötü davrandın mı?
Onu peşinden koşturdun mu?
Onu üzdün mü?
Sanal üzeri oldu
Hediye almadik birbirimize
Para harcamadi
Kötü sözler söyledi bende söyledim
O beni daha fazla üzdü
Peki hiç buluşmadınız mı
Bir de o kaç yaşında, sen kaç yaşındasın
Buluşmadık
Ben 22 yasindayim
O 26 yasinda
Buluscakdik bu yaz nasip olmadi
Sana tavsiye veriyorum şimdi
Instagram hesabını aç ve onun arkadaşlarından biriyle sevgili ol Buluş
onu aldatabilirsin
Seçim senin yani ama ikisininden birini yap
Ya ondan ayrıl böyle bi şey yap ya da ayrılmadan Aldat onu
😂😂 yaratici fikirlerin var ama yapamam ya onun seviyesine inenemem
birakdim artik onunla hic bisey dusunmuyorum o cikarlari menfatlari olan biri …
sacmalama hayatından cıkarmalısın
Konusmuyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!