İnternet & Teknoloji Galerinizde en çok kaç fotoğraf sildiniz? ebrarbetul Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim yine vardı son anda resim aklıma geldi meydan okuyacak olan var mı mi? Galerinizde en çok kaç fotoğraf sildiniz? Cevapla Resim Soruları Fotoğraf Soruları Galeri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Saymadım hiç 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Telefonumda sendeki kadar fotoğraf yok ama ayda bir girer temizlerim. Şimdiye kadar max. 300 tane falan silmişimdir bir seferde 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Aklıma estikçe girip siliyorum ama bakmadım sayısına 1 0 Yorumla
Arda_ateş Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 49% +1 yıl Hayatım o kişinin ne iş yaptığına bağlı bir konu öyle değil mi ki 0 3 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Arda_ateş +1 yıl Yani bir fotoğrafçıyı düşün mesela ya da benim gibi bir Galerici veya moda tasarım Yorumla Arda_ateş +1 yıl Bir de halde çalışan bir kabzamalı düşün Bir insanlığın telefondaki resimlerin doluluk ve silme alanı aynı olabilir mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu anda 33 binee yaklaştı 0 2 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Kanıt lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göstereyim istersen Yorumla
mtfzn Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hiç silmedim aq 0 2 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Nasıl yani? Yorumla mtfzn +1 yıl Hiç bir fotoğrafı silmedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Saymadım hiç
Telefonumda sendeki kadar fotoğraf yok ama ayda bir girer temizlerim. Şimdiye kadar max. 300 tane falan silmişimdir bir seferde
Aklıma estikçe girip siliyorum ama bakmadım sayısına
Hayatım o kişinin ne iş yaptığına bağlı bir konu öyle değil mi ki
Nasıl yani?
Yani bir fotoğrafçıyı düşün mesela ya da benim gibi bir Galerici veya moda tasarım
Bir de halde çalışan bir kabzamalı düşün Bir insanlığın telefondaki resimlerin doluluk ve silme alanı aynı olabilir mi
1000 ne yakın silmişimdir
20 tane
Hatırlamıyorum
Şu anda 33 binee yaklaştı
Kanıt lazım
Göstereyim istersen
Sıfır
Hiç silmedim aq
Nasıl yani?
Hiç bir fotoğrafı silmedim
18 video