Hayatı kaçırmışım hissi ve video çekmeye başlasaydım şimdi nerelerdeydim hissi oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDaha çok sosyal medyadaki insanlar geriyor beni, mesela burdaki soruları falan görüyorum ve insanların dertleri öyle uçuk geliyor ki acaba sorun bende mi ben mi fazla umursamazım diyorum. İnsanların sorunlarını küçümsemek istemiyorum ancak burada gördüğüm sorular bu konuda işimi çok zorlaştırıyor cidden.
312 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazıları şaşkınlık uyandırıyor aklıma gelmeyecek şeyler
- +1 yıl
Mesela diyor ki çocuk yanımda öksürdü bu ne anlama geliyor falan filan, hayır bide uzun uzun yazıyor. Ya ben böyle bir derde nasıl saygı duyayım, inan bana insanlar ile empati yapmak için elimden geleni yapıyorum ancak bu bazen sandığımdan zor oluyor. Böyle insanlar ile empati kurup saygı gösterebilmenin bir yolunu biliyorsan lütfen bana da söyle vicdansız olmak istemem.
- +1 yıl
Ya da sitenin yaş kitlesi çok küçük sanırım, sitenin yarısından fazlası 15 yaş aralığı falan galiba
- +1 yıl
Bunun başka ne açıklaması olabilir bilmiyorum çünkü
Soran+1 yılYaş kitlesi belli etmiyor küçükler de var baya. Ama şöyle düşün herkesin aklına taktığı şeyler çok farklı belki kötü bir hayatı vardır o yaşanan şey ile kafasını dağıtıyordur. Bize basit gelebilir ama onun hayatında farklı bir yeri vardır
- +1 yıl
Bunu bir yere kadar düşünebiliyorsun işte, bir yerden sonra devamı gelmiyor bunu sende yaşıyorsundur muhakkak. Hani ne bilim insanlar böyle şeyleri dert edebiliyorsa kendi hayatıma baktığım zaman ben direk öleyim yani o zaman
Soran+1 yılburada kendimi suçlama devreye giriyor bende. Neden diğerlerinin hayatı böyle değilken benimki böyle diye
- +1 yıl
Bu düşünceyi mantıklı bulmuyorum. Ben hiç böyle düşünmedim, kendim mutlu da olsam mutsuz da herkesin mutlu olmasını isterim hep.
- +1 yıl
Sen neden kendini suçluyorsun ki kendini suçlmanı gerektirecek bir durum yok.
Soran+1 yılMantıklı olmayabilir ben mantıklı demedim. Sadece elimde olan ve olmayan seçimlerle hayatımın bu hale gelmesine kızgınım
- +1 yıl
Yaşadığın olumsuz şeylerin seni güçlendirmesine izin vermeyeceksen hayatını boşa harcıyorsun demektir.
- +1 yıl
Yalnız güzel söz oldu he kullanılır mı acaba bir yerde :d bi tişört yazısı falan olur mu acaba bundan xd
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaddinden fazla takılırsan gerçeklik algınla oynayabilirsin. Çünkü bakıldığında herkes tek tip sürekli birileri bir şeyler hakkında fikir beyan ediyor herkes çok bilmiş... Hayat böyle değil orada yalan hayatlar yaşanıyor maalesef. Kısaca biraz da nasıl kullandığına bağlı. Siz yine de uzak durmaya çalışın😘
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🤍
+1 yılTam tersine sosyal medya ile kafamı dağıtıyorum öyle ilginç komik videolar izliyorum başkalarının hayatı beni ilgilendirmiyor açıkçası kimseyi stalklayıp da moralimi bozmuyorum herkesin güzel hayatı kendine ya da herkesin kötü hayatı kendine yeterince derdim var zaten kimsenin derdi ile dertlenemem
20 Yorumla
gördüklerinin yalan olduğunu kabul etmen gerekli, ayrıca bu kadar yalanı neden takip etmek istiyorsun ki?
sahte dünya insanı depresif yapar. instagramı sil dünyaya dön
21 Yorumla
Soran+1 yılSadece instagram değil ki burası da bir sosyal medya uygulaması
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
39Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben sürekli mutsuzum zaten
10 Yorumla
+1 yılbazen oluyor, özellikle Twitter'a girince ülkenin gündemi beni yıpratıyor maalesef ://
32 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok yoğun bir gündemimiz var ve çoğunlukla üzücü
- +1 yıl
evet çook can sıkıyor
ben instagrama girince öyle oluyorum. x’e geceyim diyorum, orada da gündemde ki krize sokacak şeyler oluyor deliriyorum. yine bi sosyal medya detoks yapmam gerekecek
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya birinde herkesin hayatı toz pembe diğerinde ülke dünya sıkıntıları
instanın bence gerçekten böyle bir etkisi var. ne yaprsan yap sahip olamayacağın aile / ilişki / arkadaşlıklar görmek iyi gelmiyor insana
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ya
+1 yılInstagram'da mutluyum, Twitter'da depresif... Harbi neden böyleyiz?
21 Yorumla
Soran+1 yılBen instagramda da mutlu olamıyorum 🥲
Yok benim yanımda adam öldür Sen beni asla moralim bozulmaz strese girmem canım sıkılmaz asla farklı moddan farklı moda girmem çok soğukkanlı bir insanım adam kesmiş olsan yanına gelirim ben de yardım ederim sana cayır cayır Ben de keserim
118 Yorumla- +1 yıl
Rezilsin çünkü, bu havalı bir şey mi? Aksine mağara adamlığı.
- +1 yıl
Ne alaka aq soğukkanlı olmak vardır bir de katile yardım etmek vardır, katile yardım etmeyi betimlemiş.
- +1 yıl
Tamam sen de haklısın anlatamadım tamam ben fazla soğukkanliyim dedim yani kimse umrumda değil anladın... Kesmiş ah anlaşan ah. Ahh ah deli kız ah bir yerde bir yangın olsa alır ceketimi çıkarım demiyorum ordaki o sorunu çözmek için her yolu denerim panik olmak yerine ahh ah sen desenki bana ölüm olsa ucund agrl gelirim senin başın bir dertde ise anlarsin inş şimdi..
- +1 yıl
Tamam anladım kardeş 😂
- +1 yıl
☺️☺️ bu piskopatlik değil işte ama insanlar bazı birşeyleri çok abartiyorlar... Soğukkanlı insan ile korkak insan arasındaki farklar 100 tanedir biri sinsi biri cesaretli olur biri sakın biri kan ter içinde olur birisi olasılıklari bilir biri çıkış yol düşünür durur kafa yorar
- +1 yıl
Sağlık olsun bende iyi bir yuvam olmasını istedim ama kısmet değil di ya da hayat şartları galiba bendede hep bu konuda bir türlü yüzüm gülmedi ama hala gözlerimin içine bakınca güldüğünü söyleyen insanlar var.. içimde kopan fırtınaları bir bilseler. .; BU kadar dayanma gücünü nerden anlıyorsun sen kime inanıyorsun diye sorarlar..
- +1 yıl
Sizde çok nazik ve bir o kadarda iydiniz ve içinizdeki merhamet dolu yüreğe sahipsiniz onu asla kaybetmeyin gözlerinizin içi hep umutla baksın hayata hayat iyi insanları asla sevmez ama siz ödün vermeyin hiç bir zaman kendinizden ve hep o içinizdeki baktığınızda gözlerinizin size ilk hissettirdiği o duygu hep siizinle kalsın iyi ki var sizin gibi güzel insanlar
İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. çekmiştim, takipçim yükseldi, şu an bı 4k felan
sonra vazgeçtim, herşeyi sildim.14 Yorumla
Soran+1 yılİstikrar gerekiyor
Soran+1 yılGerçekten gereksiz şeyler olmuş insanlar işsizlikten ne yapacaklarını şaşırıyor. Ya iğrenç yorumlar yaparlar ya da zarar verici hayranlıkları oluyor
Haberleşme amacı ile kullanılmasın da bir sakınca yok ama insanların geneline bakınca herkes orada mutlu her şey dört dörtlük bir hayat yaşıyor selfiler videolar ama gerçek öyle değil
Sosyal medya da vakit harcamaktansa kitap oku tek başına da olsa gez dolaş derim
Sanal alem insanı bir kere içine çekince gerçeklikten uzaklaşıyor toplum maalesef20 Yorumla
+1 yılHerkeste olan en büyük sorun. Çünkğ bize bunu bu şekilde yansıtan insanlar ve uygulamalar burası bile bazen onu yaşatıyor bizlere. Aklımı ve kalbimdeki şeyleri gerçek anlamda açtığı bazı platformlardan biri ama bazen burası bile ipini kaçırıyor. Kısaca demem o ki kimse mutlu değil arkadaşlar öyle iki video fotoğraf görüp be mutlular arkadaş ben niye böyleyim demeyin. Kimse mutlu değil
10 Yorumla
+1 yılSosyal medya insanı yoruyor evet. Anlık duygular içerisine giriyoruz. Her duygudan tadıyoruz. Bizim de olsa, ben de yapsam ya da neden yapmıyorum soru işaretine giriyorsun sonra da kendin gibi davranmamaya başlıyorsun. Kendinle ilgilenmemekten kim olduğunu unutuyorsun başka kişilerin verdiği akıllarda, yaptıklarında buluyorsun kendini. Mutsuz ettiyse seni şu an kendin değilsin demek ve bu da sosyal medyanın en zehirli yanı.
10 Yorumla
+1 yılEvet. Mesela intagram da çok vakit geçirdigim zamanlarda modum düşuyor ve bir şey yapmak istemiyorum bu yüzden de instagrami kaldirdim bugün və bu süre girmicem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ara sıra instagram detoksu yapıyorum 1 veya 2 hafta girmiyorum ama nasıl rahatlıyorum varya kendime daha çok vakit ayırıyorum onda var bende yok kıyaslaması beni öldürüyor ister istemez millete imreniyosun bazene eğlenceli silemiyosunda
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 481 cevap paylaştı. Sosyal medya, çöldeki serap gibi geliyor bana. Güzel görünen yalanlar var hep.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı duyguları ben de yaşıyorum... Keşke pandemide tiktok hesabı açsaydım bile dedim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet en çok pandemide üstüne düşenler ilerledi
u +1 yılModumu düşüren gösteriş meraklısi olan sayfaları takip etmiyorum psikoloji, dini, ve komik sayfaları takibim de akraba da yok
10 Yorumla
+1 yılBaktiğım, dinlediğim ve okuduğum şeyler genelde iyi geliyor bana, mutlu oluyorum, bilgi ediniyorum yeni şeyler keşfediyorum öğreniyorum. 🌺
10 YorumlaSosyal medya da kulaç atmayacan, sırtüstü yatıp güneşlenecen
10 YorumlaNe kadar az girersen o kadar iyi hatta hiç girmediginde yaşadığını hissediyorsun
10 YorumlaSaçma sapan cvb yazan ezikleri ciddiye almadığım için çok rahatım..
10 Yorumla
+1 yılHayır, olmuyor. Hayatımı istediğim gibi yaşıyorum. :)
10 Yorumla
+1 yılevet aynı şeyleri ben de yaşıyorum, hatta araştırdıklarıma göre frekanslardan dolayı olduğu kanısına vardım. araştırmanızı öneririm.
12 Yorumla
Soran+1 yılFrekanslar derken bizim kendi yaydığımızla mı alakalı
- +1 yıl
yok, uygulamadan veya telefondan yayılan. diğer uygulamalarda aynı şeyleri yaşamıyorum mesela. sosyal medya haberler hep ruhumu daraltıyor resmen. hep olumsuz düşünmeye itiyor, iyi bir planım varsa bile modumu düşürüyor.
Evet etkiliyor hatta bu yüzden buraya bir süre girmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSosyal medya gerçek hayata benzemez sanal platformda takildikca yanlizlasir insanlardan haz almamaya başlarsın o yüzden bende de oluyor ondan. Çok uğraşırsan otomatik olarak insanlardan uzaklaşıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapat sosyal medyayı ben kullanmıyorum. Para ve popülerlik uğruna epsem epsem video cekenler midemi bulandırıyor 🤮
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSelam
Sosyal medyada eskisi kadar aktif takılmıyorum ve oldukça mutluyum. Eskiden çok fazla takıldığım için depresif ve ciddi anlamda depresyondaydım iyi ki bunu yapmışım diyorum :)
00 Yorumla
+1 yılFazla vakit geçirmek insan hayatından çalınan zamandır bence
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçma sapan dertli videolar ya da beyin yoksunu insanların saçma “Dans“ adı altında hareketleri vs.
En iyisi kullanım süresini azaltmak.10 Yorumla
+1 yılSosyal medyada ki görüntüye fazla takılmam, sonuçta bir vitrin ve insanlar oraya sadece diğer insanların dikkatini ilgisini çekmek için aktifler. Sanal alem her zaman fazlasiyla dikkat cekiciydi 😎
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim uykum geliyor sosyal medyada hiç takılmasam keşke işte kendime engel olamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBenim karşıma çıkan şeye bağlı bi yazı okuyorum ağlıyorum bi altındaki video güldürüyor moddan moda giriyorum
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok bea iyi hissediyorum.
10 Yorumla Resmen bağımlılık yapıyooo.. onsuz olamıyorumm🤣
00 Yorumla
+1 yılNe için kullandığına bağlı. Amaç araç meselesi. Çok takilmam. Ticaretime bakarım sosyal. medyada.
20 Yorumla
+1 yılHemde çok bazen çok faydalı bazen bi o kadarda gereksiz :)
10 YorumlaSadece reels ve hikayelere bakiyorum öyle depresif mod olmuyor bende
10 Yorumla
+1 yılEvet bendede aynısı oluyor hatta diyorum ki takoz bir tuşlu telefon alayım diyorum
10 Yorumla
+1 yılÇoğu zaman böyleyim hatta çekiyorum geri dalga geçerler diye siliyorum 🥹
10 Yorumla
+1 yılTabiki etkiliyor bıraktım hepsini çok mutluyum
20 Yorumla
+1 yılEvet sanki herkes çok mutlu herkesin işi düzeni ailesi vs oturmuş bir tek ben eksiğim hiçbir şeyim tam degl gibi hissetiryor sildim uygulamyi
00 Yorumlaherkesin etkiler
10 Yorumla
+1 yılMaalesef etkiliyor
10 YorumlaBiraz ruh halini değişirdiği doğru.
10 Yorumla
+1 yılEcet. Bazen hic bi seye odaklanamiyorum
10 Yorumla
+1 yılBen sosyal medyada rahatlıyorum
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 835 cevap paylaştı. Hayır zaten çok takılmıyorum ben
10 Yorumla
+1 yılInstagram oyle yapıyor, sil ve rahatla.
10 Yorumla
+1 yılEvet.. o sevgilileri gördükçe deliriyorum 😭
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyam yokk
10 Yorumla
+1 yılAylar önce hepsini kapattım. İnanmazsın rahatladım
10 Yorumlane yaşarsan yaşa her zaman yetersiz gelecektir
10 Yorumla
+1 yılBaşlamazsan geç kalırsın geç kalmış değilsin yani
10 YorumlaMən sosyal şəbəkə də aktiv olan biri olduğum üçün tam tərsi moodumu yüksəldir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet aynısını hissediyorum
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılilgim dışı
20 Yorumla Asosyalleşme oluyor daha çok
20 Yorumla
+1 yılOluyor bebeğim
10 Yorumla
+1 yılPek olmuyor
10 Yorumla
+1 yılPek etkilenmiyorum
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok olmaz
10 YorumlaHayır etkilenmiyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyada takılınca depresif moda giriyorum, sizde de oluyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım