İnternet & Teknoloji Kütüphanede orijinal şarj aletimi kaybettim, nasıl bulabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kütpahnede orijinal şarj cihazımi kaybettim nasıl bulabilirim? Güncellemeler+1 yıl Ne b*k yiyecem şimdi 😭 Güncellemeler+1 yıl Salag salag sorum niye vitrinde oluyor la Kütüphanede orijinal şarj aletimi kaybettim, nasıl bulabilirim? Cevapla Orijinal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Çaki2 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yetkili insanlara sorsana yavrucum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl maalesef kayıp eşyalardan sorumlu değiller Yorumla Çaki2 +1 yıl Maalesef yapacak bişey de yok o zaman Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Ben aldım işim bitince getiririm. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ha ha çok komik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görevlilere sor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yok dedikler çalışmalar o çocukları popona girisn kim aldıysa Yorumla Soran +1 yıl İnşallah telefonu takarken çarpılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü olmuş, orijinal şarj aletleri de pahalı. Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl 2500asagi değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar da değildir ya, İphone mu? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 700-800 tl civarı orijinal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yetkili insanlara sorsana yavrucum
maalesef kayıp eşyalardan sorumlu değiller
Maalesef yapacak bişey de yok o zaman
Ben aldım işim bitince getiririm.
Ha ha çok komik
Görevliden rica et kameraya bak bulursun belki
Görevlilere sor
Yok dedikler çalışmalar o çocukları popona girisn kim aldıysa
İnşallah telefonu takarken çarpılır
Kötü olmuş, orijinal şarj aletleri de pahalı.
Aynen öyle
2500asagi değil
O kadar da değildir ya, İphone mu?
Evet
700-800 tl civarı orijinal