İnternet & Teknoloji İnstada yorumum tutmuş ne zaman reklam işbirliği alırım sjdhd? Noluyoruzayol Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ay dün bi yorum yaptım sabah bi baktım 5 bini geçmiş ünlü mü oldum ben şimdiiiiğ💃🏻😅 İnstada yorumum tutmuş ne zaman reklam işbirliği alırım sjdhd? Cevapla İş Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. ama çok derin bi yorum yapmışsın tutmakta ne kadar haklı bi yorum asdfad önümüzdeki ay ilk güzellik merkezini açarsın 0 7 Yorumla Noluyoruzayol +1 yıl Bu yorumun üzerine çok düşündüm Yorumla u tenedos +1 yıl çok haklısın birden lap diye yapılabilecek bi yorum değil Yorumla Noluyoruzayol +1 yıl E heralde💅🏻 Yorumla u tenedos +1 yıl bi imzanızı alabilirmoyom Yorumla Noluyoruzayol +1 yıl Üff şımarma hemen hiç sevmem laubali insanları imza gününü bekle Yorumla u tenedos +1 yıl hanfendiiiii şunu imzalayın adınıza tebligat geldi fenomen vergisi ödememişsiniz Yorumla Noluyoruzayol +1 yıl Enercim gelemeden gitti Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. yakında alırsın 0 0 Yorumla
Mrforz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 39k like alan yorumum var aq hiç bişey olmadı Twitter'da 8k like alan gönderim var hiç takipçim olmamasına rağmen bişey olmuyor olsaydı çoktan olurdu 🤣🤣 0 2 Yorumla Noluyoruzayol +1 yıl Nasıl yani Dilan Polat olamicak mıyım ben şimdi 🥺 Yorumla Mrforz +1 yıl Canbequit olursun 🤣🤣🤣 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim bir yorumum 10 bin kişi beğenmişti adaylığımı koysam alırım jsjsjsjs meşhur da olamadik kaldik öyle😀 0 3 Yorumla Noluyoruzayol +1 yıl Ya ben biyografime içerik üreticisi falan yazdım hemen çok mu acele ettim Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Bilmiyorum ki anlamiyorum Yorumla Noluyoruzayol +1 yıl Snjdjdhd Yorumla
Lazyspirit Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İlk iş umreye gitmek. Sonra güzellik merkezi, sonra altın tozlu kahve. En son bi şarkı çıkarırsın. Tebriksss ünlü oldunuzzz 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İlk reklamın benden, 10 lira veririm helalinden 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen indluecer başvurusu yapıp gerekli işlemlere başlaaa 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ünlü olmadınız, sadece yorumunuz beğenilmiş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aaay bir imzanı alırımmmm😂😂 0 1 Yorumla Noluyoruzayol +1 yıl Ay sıraya gir aşkoo 😌 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İş birliği bunun icin alamaszin ki 0 1 Yorumla Noluyoruzayol +1 yıl Kız şaka yapıyorum aaa Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 855 cevap paylaştı. Gözün aydın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ama çok derin bi yorum yapmışsın tutmakta ne kadar haklı bi yorum asdfad
önümüzdeki ay ilk güzellik merkezini açarsın
Bu yorumun üzerine çok düşündüm
çok haklısın birden lap diye yapılabilecek bi yorum değil
E heralde💅🏻
bi imzanızı alabilirmoyom
Üff şımarma hemen hiç sevmem laubali insanları imza gününü bekle
hanfendiiiii şunu imzalayın adınıza tebligat geldi fenomen vergisi ödememişsiniz
Enercim gelemeden gitti
yakında alırsın
39k like alan yorumum var aq hiç bişey olmadı Twitter'da 8k like alan gönderim var hiç takipçim olmamasına rağmen bişey olmuyor olsaydı çoktan olurdu 🤣🤣
Nasıl yani Dilan Polat olamicak mıyım ben şimdi 🥺
Canbequit olursun 🤣🤣🤣
Benim bir yorumum 10 bin kişi beğenmişti adaylığımı koysam alırım jsjsjsjs meşhur da olamadik kaldik öyle😀
Ya ben biyografime içerik üreticisi falan yazdım hemen çok mu acele ettim
Bilmiyorum ki anlamiyorum
Snjdjdhd
İlk iş umreye gitmek. Sonra güzellik merkezi, sonra altın tozlu kahve. En son bi şarkı çıkarırsın. Tebriksss ünlü oldunuzzz
İlk reklamın benden, 10 lira veririm helalinden
Hemen indluecer başvurusu yapıp gerekli işlemlere başlaaa
Ünlü olmadınız, sadece yorumunuz beğenilmiş.
Benimde tuttu bir katkısı yok 😌
Aaay bir imzanı alırımmmm😂😂
Ay sıraya gir aşkoo 😌
İş birliği bunun icin alamaszin ki
Kız şaka yapıyorum aaa
Gözün aydın