Herkese merhaba, az önce bir çocukla sek sting tarzı bir şey yaşadık. Birbirimiz hakkında sorular sorduk ve sesli konuştuk. İlk o benim hikayeme yanıt verdi oradan gelişti muhabbet. Neyse konuşma bittikten sonra birkaç dakika içinde beni takipten çıkardı kendi de çıktı sizce sebebi ne olabilir? Çocuk 2000 doğumlu makine mühendisi, ailesiyle birlikte Ataşehir'de yaşıyor. Aslen Bursalı. Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim. Çok merak ediyorum nedenini.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İşini bitirmiş senle zaten. Kullanıp atmış.
Hayır uykum var dedi fotoğraf bile atamadım ki
Nedeni yarin Gökyüzünde 2000 tane yıldız gözükmesi.
Bu soruda baydı hep aynı soru sıkılmıştır çıkmıştır.
romatizması azmıştır
Bu ne demek
yürüyemiyor işte
Beklentilerine daha uygun birini bulmuştur
Uykum var diyip gitti ama
Öyle demesine bakma. O tipler sırtlan gibidir. Nerede güzel av var ona gider. Senin tahmin ettiğin gibi duygusal yaklaşmıyorlar.
Saat 6 da kalkması gerekiyormuş mühendis çocuk çalışıyor, benden daha güzel birini mi buldu yani
Takipten çıkmış daha nasıl belli etsin sana?
Ben neden beklentisine uygun biri olmadım onun gözünde
Bunu o kişiyi tanımadan söylemek zor. Belki sana ağır gelebilir ama sırf senden büyük göğüslü olduğunu düşündüğü bir kız bulduğu için bile takipten çıkmış olabilir.
Belki senden ümidi kesmiştir
Hayır ben baya ümit verdim aslında
Bilmiyorum
Sevgilisi vardır
Seni beğenmemiştir. Fazla takma
Hikayeme yanıt verdi ama
Of uzatma işte. Sekting yapmis salmis seni kullanmis. Senin canin ilişkiye girmek istiyor. bul birinide bizde kurtulalim
Ben o çocuğu istiyorum şimdi takıntı yaptım tam olarak seksting bile yapamadık ki yarım kaldı bu iş böyle olmaz
O cocugu istiyon ya nah alirsin. Sen tipsiz ve çükü buyuk birini bul ve burayi sal artik.
Alacağım onu görürsün sen
Alirsan gel buraya yaz dana.
Sevgilisi öğrenmiştir veya sevgili yapmıştır.
Hayır daha yeni oldu biraz önce
Bi anlık libidoyla konuşmasının hata olduğunu da düşünüyor olabilir.
Beni beğenmediği için mi yani
Seni beğenmiş olabilir fakat libidosunun anlık yükselmesiyle yapılan konuşmalar yüzünden uzak durmak ister.
Neden beğendiği bir kızdan uzak durmak ister? Bunun ne gibi bir pişmanlığı olabilir ki ileride?
Beğendiği bir kız olsan da yeni ve sosyal medyadan tanıştığın biriyle sexting konusuna girmenden dolayı da olabilir.
Aslında ben girmedim ilk o benden fotoğraf istedi içimi ısıtacak bir şeyler at dedi ben atmadım
Sana bu mesajı yazan birine yanıt bile verme. Güzel olabilirsin bunun yanında kendini basit gösterecek muhabbetler yaparsan veya yapılmasına izin verirsen erkek kullanır atarım gözüyle bakar.
Ben de yüz yüze buluşuruz kullanır sandım ama onu da yapmadı neden böyle oldu anlam veremiyorum ciddi ilişki peşinde değilim zaten ama sanki kaçıyor erkekler benden gerçekten nedenini çözemiyorum bir türlü ya
Böyle erkekler sosyal medyada fiziği güzel olana, fiziği güzel olmasa bile ergenlik çağında olup kullanabileceklerini düşündükleri kızlara, anlık rahatliyim gerisi önemli değil diye baktıkları kızlara bu tarz mesajlar yazar. Bir kız da bu mesajı yanıtladığında düşündüğüm gibiymiş der kalacak gibi davranır yok olur. Sosyal medyada herkesle konuşma. Erkekler senden kaçmıyor sen onların isteğini yanıtlayıp kaçırıyorsun. Medyayı erkeklere cevap vermek için veya seks için kullanırsan kaçarlar.
Peki ne yapmam lazım işi ciddi boyuta vardırmak için artık benim de bir ilişkim olsun istiyorum ama çevremde kimse yok
Size özelde yazabilir miyim acaba bilgili birine benziyorsunuz
Yaz tabii
Bana mesaj atar mısınız atamiyorum da
Seviyem yeterli değil mesaj atamadım
Benimde değil takip ettim sende et belki oluyordur
Olmadı ya bu gönderi altında konuşsak olur mu biraz
Olur fark etmez
Kaç yaşındasın hiç ilişkin oldu mu gerçek hayatta? Sosyal medyadan değil ama.
Hiç ilişkim olmadı 25 yaşındayım üniversite öğrencisiyim İstanbul'da okuyorum
Sadece iki kişi ile tinderdan buluştuk ama bunlar ilişki sayılmaz
Bak sosyal medyada açık veya fiziğini belli eden fotoğraflar paylaştığında hesabını herkesin takip etmesine izin verdiğinde mesajlara yanıt vermeye devam ettiğinde ruhsal olarak zarar görmeye başlıyorsun. Mesaj isteği aldığında karşındakinin profiline bak gerçek mi değil mi öğrendikten sonra sana yazma şekline göre cevap vermek istersen ver. Sana direk cinsellik veya aşk yönünden yazıyorsa zaten başta inanıp cevap vermemen lazım direkt engelle. Seni tanımayan biri senden pat diye medyadan hoşlanamaz amacı seni kullanmaktır. Mesaj isteklerini kapat sosyal medyadan arkadaşlık kurma olabildiğince. Karşındaki kim nasıl biri bilemezsin. Buluşmaya kalkma sakın medyadaki biriyle. Arkadaşlık gezdiğin yerler oturup kahve için mekanlar okul ortamında kurulur. Benim iki yıllık ilişkim var şu an sürekli gittiğim kafede tanıştık. İki yılda bin defa kavgamız oldu tartıştık ayrıldık barıştık yeniden. Sonucunda şunu öğrendim. Erkeğin üstüne çok ilgi verdiğinde senden kaçar. Her şeyin hesabını verdiğinde daha da darlar. Aradın bakmıyosa bidaha arama. Uzaksa uzak dur. Değerin o zaman biliniyor. Sana medyadan yazanlarda güzel olduğunu düşünüp saf ve temiz niyetle değil onu rahatlat diye yazıyorlar cevaplama.
Çok haklısın teşekkür ederim ama ciddi ilişki kurmak isteyen bir erkeğe de cinsel isteklerimi belli edemem yine benden kaçar ne yapacağım gerçekten bilmiyorum...
Tinder ve benzeri uygulamaları zaten kullanma birileriyle tanışmak zorunda değilsin aşkı ilişkiyi buralardan bulamazsın sosyal medya herkesin sahte yüzünün olduğu yer sadece takma bu kadar erkek konusunu kafana zamanı geldiğinde doğru insan zaten belli edicek sana kendini
Ciddi ilişki kuracak erkek senden cinsel istekte bulunmaz emin ol. Cinsel ilişkiye girdiğin erkeği elinden her zaman çabuk kaybedersin. Cinsel isteklerin için bir erkek arıyorsan ciddi ilişki düşünerek bakma karşındakine. Baştan söyle cinsel ihtiyacın için onla olmak istediğini hem takmazsın aşık olup bağlanmazsın. Ama benden sana bi tavsiye asla cinsellik kurup bi erkeğin gözünde kendini basite düşürme. Cinsel hayat basitlik değildir yanlış anlama. Ama böyle bi erkek çekip gittiğinde diğer erkeğe cevap verip onla yapmaya çalışırsan düşersin. Ciddi ilişki kuracaksan sağlam biri bulman lazım hayatı seks olan birini değil. İnsanlarla konuşmak iletişim kurmak zorunda değilsin. Erkek olmayınca da oluyor her şey.
Haklısın erkek olmayınca da oluyor ama benim de ihtiyaçlarım var işte ve yalnız uyumaktan mastürbasyon yapmaktan kendi kendime hayaller kurmaktan o kadar sıkıldım ki , kimsenin benimle ciddi düşünmeyeceğine ve beni duygusal olarak asla sevmeyeceğine adım kadar eminim bu yüzden tek çare sadece cinsellik için yakınlaşmak kalıyor ama o işi de beceremiyorum kaçıyorlar benden... Gerçekten çok bahtsız hissediyorum kendimi...
Eğer cinselliği ön planda tutarak konuşmazsan doğru ve usulünce bir erkeğe yaklaşıp fazla ilgi göstermezsen ciddi ilişki kurarsın ki herkes ciddi ilişki yapmak zorunda değil evlenmek zorunda da değil. İhtiyaçların için birini istemen çok ayrı ciddi düşünüp istemen çok ayrı.
Beni bu güne kadar kimse o anlamda sevmedi bundan sonra da sevmeyecek çok eminim o yüzden bana tek seçenek ihtiyaç için birileri ile konuşmak kalıyor ama onu da beceremiyorum işte uff
Ya cinsel ihtiyacını bi kenara koy bunu çok dert ediyorsun. Oku çalış bak hayatına mutlaka seni isteyen olacak. Cinselliği de onla yaşarsın hemde evleneceğin adamla yaşamış olursun. Birini bulmak zorunda değilsin. Çık bu kafadan çok yorulursun böyle.
Sadece çok fazla yalnız hissediyorum memlekete dönünce öyle bir şansım kalmayacak İstanbul'da kimseyi bulamıyorum işte olmuyor işte olmuyor yaşım geçiyor beni anlamıyorsun sadece çok yalnızım kafayı yiyecek kadar yalnızım...
Çok takıyorsun ben seni çok iyi anlıyorum emin ol ama fazla düşünmek kafayı yedirtir. Bunları fazla takmak istemiyorsan psikiyatriste git anlat sıkıntını içini dök onlar uzmanlar sana daha iyi akıl vereceklerdir emin ol. Napman gerektiğini nasıl davranacağını nasıl kafana takmazsın hepsini bi uzman benden daha iyi yanıtlayacaktır. Ruhsal olarak iyi de gelir psikiyatrist insana.
Yanlış oldu içimi döktüğümüz kişi psikolog psikiyatrist değil onlar sadece ilaç yazıyor
Psikiyatrist de dinler ama ilaç yazar. Psikolog dinlemede daha iyidir tabii ki haklısın. Ama emin ol çok büyük yardımları dokunuyor.
Ben zaten çok ağır psikolojik tedaviler gördüm Bakırköy'de yattım 3 ay kadar ve elektro şok aldım psikoz teşhisi konuldu bana ama şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum beni dinleyecek lerini de sanmıyorum özel terapi çok pahalı of of
Seni dinlerler neden dinlemesinler işleri bu sonuç olarak. Hayat herkese aynı değil. Zor dönemlerden geçmişsin belli ki. Allah yardımcın olsun. Atlatabilirsin gerçekten psikolojik tedavini bırakma. İlaçlarını düzenli kullanmaya devam et. Herkese tedavi gördüğünü söyleme bazı geri kafalılar psikolojik tedavi gören veya hastanede yatan insanlarla ilişki kuramayacağını sohbet bile edemeyeceğini düşünür. Herkese dökme bunları sen bil yeter. Psikolojik tedavi çok önemli kontrollerini ve ilaçlarını aksatırsan ruhsal sağlığın daha da kötüleşir. Düzenli olarak psikoloğa gidip tedavi görürsen ilerleyen zamanlarda daha iyi hissedeceksin.
Artık ilaca ihtiyaç duymuyorum.
Cevap çok basit yeni birini bulmuştur
Ayağı kırılmıştır 😂😂
İstediğini almış
Daha bir şey yapmadık ki fotoğraf bile atmadım
Kanaatkar çocukmuş
Ben hiçbir şey anlamadım
Konu erkekler olduğu için normal