İnternet & Teknoloji Lüks telefona sahip olmak kolay mı? Fevrihasan Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Borçlar yoksa kolay Kolay Kolay değil Çoğu kişi için kolay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lüks telefona sahip olmak kolay mı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Paran varsa kolay. Yoksa bile kredi çekersin, gene kolay. 0 1 Yorumla Fevrihasan +1 yıl Ben 1 ay asgari ücretle ekmek fırınında çalıştım ikinci el lüks telefon aldım 12 bin tlye Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Taksit olayı sıkıntı. Uzun vadede ödeme seçeneği olsa emin ol yemeyip içmeyip o telefonu alanlar olacaktır. 0 0 Yorumla
SemihDTanshi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Türkiye'de zor. O anca ABD, Japonya gibi ülkelerde GSM operatörünün tarifesine ek şekilde mümkün. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Paran varsa kolay. Yoksa bile kredi çekersin, gene kolay.
Ben 1 ay asgari ücretle ekmek fırınında çalıştım ikinci el lüks telefon aldım 12 bin tlye
Taksit olayı sıkıntı. Uzun vadede ödeme seçeneği olsa emin ol yemeyip içmeyip o telefonu alanlar olacaktır.
Türkiye'de zor. O anca ABD, Japonya gibi ülkelerde GSM operatörünün tarifesine ek şekilde mümkün.
Sen türksün kendine gel
İyi gelirim varsa kolay
yurt dışı alınır TR zor
Ben çok kolay aldım