İnternet & Teknoloji Eski bilgisayara hangi işlemciyi takabilirim? Japonya_dan_gelen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bilgisayar modeli Casper Nirvana nb 15.6"Anakart bilgileri Eski bilgisayara hangi işlemciyi takabilirim? Cevapla Bilgisayar Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Intel i7 0 1 Yorumla Japonya_dan_gelen +1 yıl Hepsini çalışmıyor
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Notebook'un modeli belli olmadan kimse yardımcı olamaz. Bazı laptoplarda işlemci entegre edilmiş halde geliyor. Bu yüzden anakartı tümden değiştirmek gerekebilir. 0 4 Yorumla Japonya_dan_gelen +1 yıl Tak çıkar tip Yorumla WeLosTheSea +1 yıl En yüksek i7 3610QM takılabiliyormuş Yorumla Japonya_dan_gelen +1 yıl Yok desteklemiyor Yorumla WeLosTheSea +1 yıl Burada yazıyorwww.cpu-upgrade.com/.../HM65_Express.html Yorumla
ForgottenTomb Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Konuya hakim değilim dostum davet için teşekkür ederim sana kolay gelsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl En yüksek hangi işlemci modelini desteklediğini öğren ve Onu alıp tak 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Intel i7-3615QE en uyumlu işlemci sanırım. 1 4 Yorumla Japonya_dan_gelen +1 yıl Başka i7 var mı? Yorumla Semih6934 +1 yıl Var hocam, ama 3 aşağı 5 yukarı aynılardır. Bu arada bilgisayarı tamir ettirdin galiba. Yorumla Semih6934 +1 yıl Bu işlemci 4 çekirdekli ve 8 iş parçacıklı, 3.3 GHz ve 6 MB önbelleğe sahip. Yani işini fazlasıyla görür. Yorumla Japonya_dan_gelen +1 yıl Yok sadece eskisini taktım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Intel i7
Hepsini çalışmıyor
Notebook'un modeli belli olmadan kimse yardımcı olamaz. Bazı laptoplarda işlemci entegre edilmiş halde geliyor. Bu yüzden anakartı tümden değiştirmek gerekebilir.
Tak çıkar tip
En yüksek i7 3610QM takılabiliyormuş
Yok desteklemiyor
Burada yazıyor
www.cpu-upgrade.com/.../HM65_Express.html
Konuya hakim değilim dostum davet için teşekkür ederim sana kolay gelsin
En yüksek hangi işlemci modelini desteklediğini öğren ve Onu alıp tak
Çak Linux bi dağıtım, al performansı, işlemci kalsın
Intel i7-3615QE en uyumlu işlemci sanırım.
Başka i7 var mı?
Var hocam, ama 3 aşağı 5 yukarı aynılardır. Bu arada bilgisayarı tamir ettirdin galiba.
Bu işlemci 4 çekirdekli ve 8 iş parçacıklı, 3.3 GHz ve 6 MB önbelleğe sahip. Yani işini fazlasıyla görür.
Yok sadece eskisini taktım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!