Günaydın, yeni hattımı değiştirdim. Ve prensip olarak numaraları sim karta kaydeden biriyim. Çok olmayan bir süre önce yeni hattımı telefona taktım, eski hattı dişimle büküp çöpe attım. Aklıma hiç telefon rehberim gelmedi. Simdi numaralarim yok. Başka nerede bulabilirim numaraları? Akrabaları tek tek annemin telefonundan kaydederim, arkadaşlarım 🫥
Rica ederim. Aklında bulunsun 2 -3 ayda bir onu yükle oraya sadece rehberi yüklesen yeterli. Telefona ne olursa olsun gmail üzerinden direk indirirsin telefonuna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gmail hesabını diyecektim ama kaydetmemişsin onun için bulamazsın geçmiş olsun tek tek alacaksın numaraları
Artık arkadaşların dişinle büktüğün plastiğin içindeler. Onları bir yumurta kartonu gibi kıvırıp sonsuzluğa uğurladın...
Telefonda otomatik veri yükleme varsa rehberi olduğu gibi geri yükleye bilirsin kontrol et
Nasıl?
Ayarlar>hesaplar ve yedekleme> verileri geri yükle de bakalım yapmışmışın daha çnce
Bakim
Geldi çoğu jdjdjdj teşekkür ederim 😇
Rica ederim. Aklında bulunsun 2 -3 ayda bir onu yükle oraya sadece rehberi yüklesen yeterli. Telefona ne olursa olsun gmail üzerinden direk indirirsin telefonuna
Evet gmaile baktım ama bulamamistim. Oradaymış:)