İnternet & Teknoloji Exynos işlemci mi? MediaTek İşlemci mi? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Akıllı telefon dünyasında hangi işlemciyi daha başarılı buluyorsunuz Exynos işlemci (Samsung) MediaTek işlemci Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Exynos işlemci mi? MediaTek İşlemci mi? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Snapdragon tabii ki. 1 6 Yorumla Cod2009 +1 yıl Ama bu soruda Snapdragon sormadım ki 😅 Elbette Snapdragon biraz daha önde bi işlemci Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bunlar leş abi. Snapdragon'un üzerine tanımam. Yorumla Cod2009 +1 yıl Exynos hiç öyle değil kullanıcısina denl geldin şu an da 😉😅 Ben Galaxy S10 modelini kullanıyorum Exynos 9820 versiyonu benimki çok başarılı işlemci 990 çok ısınma şikayeti almıştı Yorumla BloodyGamer +1 yıl Valla kullandım Exynos ben, 2 kez yenilendi Samsung serviste, nefret ettim. Snapdragon harici daha da kullanmam. Yorumla Cod2009 +1 yıl Seninkiler hangi Exynos Samsung du ki Yorumla BloodyGamer +1 yıl Eskiydi yeni değil. Şimdi S20 FE var ama Snapdragonlu. Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Snapdragon veya bionic, ikisi de yoksa mediatek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Snapdragon tabii ki.
Ama bu soruda Snapdragon sormadım ki 😅 Elbette Snapdragon biraz daha önde bi işlemci
Bunlar leş abi. Snapdragon'un üzerine tanımam.
Exynos hiç öyle değil kullanıcısina denl geldin şu an da 😉😅 Ben Galaxy S10 modelini kullanıyorum Exynos 9820 versiyonu benimki çok başarılı işlemci 990 çok ısınma şikayeti almıştı
Valla kullandım Exynos ben, 2 kez yenilendi Samsung serviste, nefret ettim. Snapdragon harici daha da kullanmam.
Seninkiler hangi Exynos Samsung du ki
Eskiydi yeni değil. Şimdi S20 FE var ama Snapdragonlu.
Snapdragon veya bionic, ikisi de yoksa mediatek
Snapdragon