İnternet & Teknoloji Geceleri uyku tutmadığı zamanlarda birileri ile mesajlaşmayı sever misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bir türlü gelmeyen uykunun vermiş olduğu geçmeyen zamanı değerlendirmek adına birileri ile sohbet ederek sabahlar mısınız? Geceleri uyku tutmadığı zamanlarda birileri ile mesajlaşmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Severim bir arkadaşım var başka konuştuğum yok 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Geceleri uyku tutmadığında Cem Yılmaz izliyorum, uykum geliyor. 2 0 Yorumla
__Justimagineit Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Sevmiyorum genel olarak insanlarla konuşmaktan haz etmiyorum 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır.. hiç sevmediğim şey “ uyudun mu? ” mesajı atmak.. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayır sadece Kız arkadaşımla mesajlaşırım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Adamın dibi. Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Genelde müzik dinlemeyi severim geceleri 1 0 Yorumla
bttryflyxx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Severim ama öyle biri yok 1 14 Yorumla sahibisevda +1 yıl Gümüşhane İngiliz Dili ve Edebiyati okuyan kiz değil misin sen Yorumla bttryflyxx +1 yıl Evet sen kimsin Yorumla sahibisevda +1 yıl Ben sizin bir sorunuzu görmustum orada aklima geldiniz koltuk numaraniz belli degilmis sanirim Yorumla sahibisevda +1 yıl Bende ayni tarihli ucusa bilet almisim acaba sonradan mi belirleniyor koltuk numaralari onu sormak istemistim Yorumla sahibisevda +1 yıl Simdi hatirladim ben sizi. Benim bir soruma yorum yapmistiniz bende nereden hatirliyorum diye soruyorum kendimee. Kullanici isminiz yabanci gelmedi çünkü gözüme Yorumla bttryflyxx +1 yıl Aynı uçaktamiyiz Yorumla bttryflyxx +1 yıl Anladım Yorumla sahibisevda +1 yıl Pegasustan aldiysan evet ayni ucaktayiz Yorumla bttryflyxx +1 yıl Evet oradan aldım Yorumla bttryflyxx +1 yıl 29 Mart mı sizin de Yorumla sahibisevda +1 yıl Aynen Yorumla sahibisevda +1 yıl Tesadüfün böylesi bee Yorumla bttryflyxx +1 yıl Aynen nasıl denk geldiyse Yorumla sahibisevda +1 yıl Vardir kaderin bir bildiği Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Severim bir arkadaşım var başka konuştuğum yok
Geceleri uyku tutmadığında Cem Yılmaz izliyorum, uykum geliyor.
Sevmiyorum genel olarak insanlarla konuşmaktan haz etmiyorum
Hayır.. hiç sevmediğim şey “ uyudun mu? ” mesajı atmak..
Hayır sadece Kız arkadaşımla mesajlaşırım
Adamın dibi.
Genelde müzik dinlemeyi severim geceleri
Arkadaşlarımla severim
Severim ama öyle biri yok
Gümüşhane İngiliz Dili ve Edebiyati okuyan kiz değil misin sen
Evet sen kimsin
Ben sizin bir sorunuzu görmustum orada aklima geldiniz koltuk numaraniz belli degilmis sanirim
Bende ayni tarihli ucusa bilet almisim acaba sonradan mi belirleniyor koltuk numaralari onu sormak istemistim
Simdi hatirladim ben sizi. Benim bir soruma yorum yapmistiniz bende nereden hatirliyorum diye soruyorum kendimee. Kullanici isminiz yabanci gelmedi çünkü gözüme
Aynı uçaktamiyiz
Anladım
Pegasustan aldiysan evet ayni ucaktayiz
Evet oradan aldım
29 Mart mı sizin de
Aynen
Tesadüfün böylesi bee
Aynen nasıl denk geldiyse
Vardir kaderin bir bildiği
Hayır
Tabiki mesajlarım kkk
Evet seviyorum