bu üçtür whatsappdan afganistan numarasina sahip birileri bana mesaj atiyor."Konuşa bilirmiyiz"diye. Kim bunlar? Telefon hackleme gibi bi durum söz konusumu sizce? Mantıklı bir açıklaması olan var mı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu üçtür whatsappdan afganistan numarasina sahip birileri bana mesaj atiyor."Konuşa bilirmiyiz"diye. Kim bunlar? Telefon hackleme gibi bi durum söz konusumu sizce? Mantıklı bir açıklaması olan var mı?

Numaranız yayınlanmış dağıtılmış olabilir. İnstegram, facebook, x ve bunlar gibi sosyal medyalarda bilgiler kısmında numaranız herkese açık olabilir veya Birileri telefonunuzu yaymış olabilir. Numaranızı gizliye alın ve size mesaj atan kişileri engelleyin. Hatt müşeri hizmetlerinize danışarak durumunuzu Numaranızı değiştirin. Numaranızı kişisel bilgilerinizi vermeyin veya verecek olursanız da dikkatli olun. Telefon numaranız tc numarası kadar önemlidir. Bu ve bu gibi durumlarda BTK 120 ile iletişime geçmeniz iyi olur.
saydığınız uygulamaların hiç birine kayıtlı değilim.🙄
Bu resim de ki yazılar farazi mi yoksa gerçek mi? whatsapp benzetemedim uygulamayı. Apk uygulama kullanmakta riskli bu da başka bir sorun eğer apk bir uygulama kullanıyorsanız. Oradan bilgiler sızdırılabilir. Kısaca kişileri engelleyin ve şikayet butonu varsa uygulamanın şikayette bulunun.
gerçek. İspanyada yaşadığım için, ispanyolca yazılar onlar. apk değil yani
teşekkürler)🩷
Son zamanlarda bana da yabancı numaralardan mesaj geliyor açmadan engelliyorum. Bu mesajların ülkeye doldurulan kaçaklarla bi ilgisi olduğunu düşünüyorum
Cevap
4Cevap
Öncelikle sakin olun ve telefonunuzu şarja takın, bunlar dolandırıcı numaraları oluyor çok takılmayın engel atıp geçin.
şarjimin az olduğunun farkinda değilim😂Bi an şarja tak değince korktum, Hackleme önleyicisi falan sandım aksjsksksk
Dolandırılmak için son 3 son 2 son 1 ……
korkiyimmi?
Senin mesaj kutun international zaten 🤣🤣
Afgan manita mı yaptın 🤣🤣
yapmışımda haberim yok, üçtür yazdığına göre😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?