Benim Samsung Galaxy S10 telefonum da Var kutusundan çıktı Ben Her akıllı telefon da olması gerektiğini düşünüyorum Muhteşem bi şey Diski takıp Film Resim atabiliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğraf benden 😉
Telefonunuz da Otg Dönüştürücü var mı destekliyor mu ve her telefon da olması gerekli mi sizce?
Zaten Apple in yaptığı başlı başına saçmalık Samsung da maalesef bu saçmalığa girdi önce kulaklık girişini kaldırdı hadi bu sorun değil Bluetooth kulaklık ile çözülüyor du Ama Şarj adaptörü gerekli
Biliyorum tabi olduğunu 😅😉 çünkü benim Cihazla Aynı cihazı kullaniyon S10 Az İşimizi çekmedi be şu an bile çok güçlü Maşallah Benim G4+Plus Emekli oldu neredeyse 😅 onun kasma sorunlari vardı 2 GB ram dan ne beklersin ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
S8 kutumdan çıkmıştı S23 de çıkmadı :D
Yapma be Samsung Anlaşılan Otg de bile cimrilik yapmış 😅 Benim S10 dan da çıktı kutusundan var yani Öğrendiğim iyi oldu
Sakla kaybetme😂
Kaybetmem merak etme 😅😉 Samsung da çok cimrileşti Şarj adaptörü kaldırması çok büyük saçmalık oldu S21 serisinden itibaren başladı bu saçmalığa
Appleın izinden gitti😂
Zaten Apple in yaptığı başlı başına saçmalık Samsung da maalesef bu saçmalığa girdi önce kulaklık girişini kaldırdı hadi bu sorun değil Bluetooth kulaklık ile çözülüyor du Ama Şarj adaptörü gerekli
Kullandığım cihazlarda Otg desteği var ama ondan önce şarj aleti, kulaklık gibi aksesurları koysalar daha iyi olurdu.
Otg olmazsa olmaz 🙌🏻😃
Evet 😅😉 Senin S10 da vardır zaten Diske Çernobil dizisi ve belgeseli aktardım diğer diske de müzikler çok güzel bir şey ya
Olmaz olur mu kral 😂
Biliyorum tabi olduğunu 😅😉 çünkü benim Cihazla Aynı cihazı kullaniyon S10 Az İşimizi çekmedi be şu an bile çok güçlü Maşallah Benim G4+Plus Emekli oldu neredeyse 😅 onun kasma sorunlari vardı 2 GB ram dan ne beklersin ki
Direk Bulut'a yedekli yorum herşeyi daha garanti
Maalesef yok
Evet var
Tel den USB ye de görüntü video atılıyor mu?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!