instagram: niyblog
Instagram'da blog sayfası açmak için geç mi?
instagram: niyblog

Yoo neden geç olsun. Önemli olan orijinal bir temanın olması ve düzenli içerik üretebilmen. Tabi düzenli reklam çıkmak da buna dahil. İnstagram’dan ziyade Tiktok’u öneririm ama. Hem algoritması keşfedilmeye daha müsait hem şu an daha popüler bir yer
Denemek zorundasın. Denemeden bilemezsin. Geç kaldım diye düşünme derim. Düşünsene İstanbul’da borsalar çarşısı var. Bir sürü borsacı var bunlar nasıl para kazanıyor tüm dükkanlar yan yana burada devreye rızık giriyor herkes nasibini yer. Yani demem o ki başkaları yaptı diye düşünme. Senin mizacın belki kitlelere hitap etmeye uygundur bilemezsin
Hiçbir şey için geç değil de şeyi merak ediyorum. Burdan para kazanma amacın var mı? İnstagram Mark Zuckerberg çok cimridir. Kuruş para vermiyor.
Hiç bir şey için geç değil. En doğru zaman senin kendini hazır hissettiğin zamandır. Planını yap ve kendini hazır hissettiğinde başla 👍🏼 BENDE TAKİP EDERİM. 🍾📝📚
Bu soruyu çok önermek istedim keşke önerebilmeyi bilseydim şu an
Cevap
5Cevap
Hayır neden geç olsun ki
Herkes belirli bi kitle yakaladı ve sanki eskisi kadar önemsenmiyor gibi
100 yaşında bile olsanız içinizden geliyorsa yapmalısınız. Yarınlar da belirsiz nihayetinde.
Hayır geç değil, hatta hesabını açınca bana haber ver ilk takipcin olayım ☺️
Herkes sosyal mecrada ünlü artık geç değil merak etme
Geç değil bir yerden başlamak her zaman güzeldir.. devamını getirmek önemli..
Niye geç olsun ki hatta buraya hesabınızı yazarsınız bizde takip ederiz sayfa büyüsün diy.
Rica ederim 🙏🏻
Bu işin uzmanı olmalısın ki açarsın
Yani sağlık ve beslenme uzmanı isen açabilirsin. Amatör kullancılar açıyor yanlış bilgi veriyor çünkü
Açabilirsin tabi. İlk takipçisi de benim :)
Başarılar
Yoo neden geç olsun. Akıllıca bir seçim olur.
Hayır neden geç olsun yeter ki sen iste
Yok yok hiçbir şey için geç değil inanıyorum yaparsın
Rica ederim💖🌺
hiç te alakası yok... hemen başla ben takip ederim
Şansını dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?