İnternet & Teknoloji Yıldırım fotoğrafı çeken oldu mu? orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mudanya 2002 sonbahar. Ortaformat Mamiya RB67 ile çekildi. Çekim süresi tahmini 1.5 saat Güncellemeler+1 yıl https://images.app.goo.gl/c4XQr8fvhAUggVi18 Mamiya rb67 fotosu Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel Yıldırım fotoğrafı çeken oldu mu? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çekim süresi 1.5 saat olsaydı bembeyaz bir fotoğraf olurdu. Uzun pozlama fotoğrafı değil bu. 0 4 Yorumla orkob17 +1 yıl B konumunda analog makineyi sabaha kadar bekletme şansın var. Tabi bunları çekmek öyle uzun pozlama ile olmaz. 30+ yılım var profesyonel olarak. Öptüm Yorumla bluefintuna +1 yıl 1.5 saatte o bulutlar hiç mi kıpırdamadı? Sadece iki tane mi yıldırım düştü? Yorumla orkob17 +1 yıl Ne zaman nereye düşer bilinmez. O yüzden açarsın beklersin. Yakaladığın zaman elinle objektifi kapatıp kareyi sararsın. Sen dediğim makineyi hiç gördün mü? Yorumla orkob17 +1 yıl Bu arada en açık değil en kısık diyafram olacak. Mümkünse 45 diyafram. Sen bunu bilsen o soruyu sormazsin Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Hiç çekmedim ama görsel muazzam 1 2 Yorumla orkob17 +1 yıl Kolay bir olay değil Yorumla Canselllqx +1 yıl Olayla ilgili yorum yapmadım Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çekmedim henüz 1 2 Yorumla orkob17 +1 yıl Tripod ve b konumu olan bir makine yoksa cekemezsin Yorumla LordofJungle +1 yıl Tüh ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çekim süresi 1.5 saat olsaydı bembeyaz bir fotoğraf olurdu. Uzun pozlama fotoğrafı değil bu.
B konumunda analog makineyi sabaha kadar bekletme şansın var. Tabi bunları çekmek öyle uzun pozlama ile olmaz. 30+ yılım var profesyonel olarak. Öptüm
1.5 saatte o bulutlar hiç mi kıpırdamadı? Sadece iki tane mi yıldırım düştü?
Ne zaman nereye düşer bilinmez. O yüzden açarsın beklersin. Yakaladığın zaman elinle objektifi kapatıp kareyi sararsın. Sen dediğim makineyi hiç gördün mü?
Bu arada en açık değil en kısık diyafram olacak. Mümkünse 45 diyafram. Sen bunu bilsen o soruyu sormazsin
Hiç çekmedim ama görsel muazzam
Kolay bir olay değil
Olayla ilgili yorum yapmadım
Çekmedim henüz
Tripod ve b konumu olan bir makine yoksa cekemezsin
Tüh ya