Benin 8 saati buluyor Ara sıra telefon detoxu yapıyorum 4 gün elime almıyorum başta uyku düzenim düzeliyor daha çok kitap okuyorum, kafayı daha çok dinliyorum bana çok iyi geliyor
You dizisine baslamistim netflixde millet sariyo falan demisti çok kötüydü diğer dizilerin cogunuda seyrettim bikac bölüm sonra sıktı valla 😆 arada iyi film cikiyor tabi sevdigin iṣde bu devirde zor be bul ki calisasin iste
Maşallah Netflix dizilerinin çoğu p*rno gibi zaten adam gibi bişe izleyemiyosunki😂 çok para değil neyden hoşlanıyosan onu yapmak insana paradan daha iyi geliyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değiṣiyor bazen 3 4 bazen 10 bazen 8
ṣu aralar instagrami sildim o yüzden 2 saat burayada çok nadir giriyorum hayat böyle daha iyi
Aynn 👍Bende 1 haftadır instagram kullanmıyorum ara verdim buraya çok giriyorum bide netflix çok izliyorum
Burası bi zaman sonra sarmıyor cidden ya
netflixdede izleyecek doğru dürüst birsey yok onuda silmistim umarim sende kurtulursun
Burasıda sıkıyo dediğin gibi netflix şu an benim için iyi gidiyo, güzel adam gibi sevgilin olucak bide çok sevdiğin bi işin hiç canın sıkılmaz öyle🙂
You dizisine baslamistim netflixde millet sariyo falan demisti çok kötüydü diğer dizilerin cogunuda seyrettim bikac bölüm sonra sıktı valla 😆 arada iyi film cikiyor tabi
sevdigin iṣde bu devirde zor be bul ki calisasin iste
Maşallah Netflix dizilerinin çoğu p*rno gibi zaten adam gibi bişe izleyemiyosunki😂 çok para değil neyden hoşlanıyosan onu yapmak insana paradan daha iyi geliyo
Valla ya cidden öyle oturup anan babanla bisi izlesen 2. sahnesi malum sahne 😆
😂😂 dimi
Gelde evdekilere netflix aç😂
ilk zamanlar ben o safligi yapmistim netflix ya merak ediyordu bizimkiler sahne gelince elim ayagim birbirine girmisti kapatacam diye 😆😆😆 abv netflix
Babanın tepkisini hayal edebiliyorum😂 sohbetin sarıyor cana yakın biri olmalısın
onlar direkt beni sucladi senin bulacagin film ṣöyle olur böyle olur vs.😆 harbiden ya laf lafı açtı uyuyamadim çenem düṣtü hehe
sabah işe gidicem bide sohbet iyi tuttu 😀seni tanımak isterim Instagram ver dicemde kabul edermisin bilmiyorum
instagram kullanmiyorum ki su aralar sildim dedim ya 😆
Unuttum pardon🙂 napalım ozmaan kahve içmek isterim istabbuldaysan
😆😆 maalesef türkiye sınırları içinde bile değilim olurda birgün yolum düṣerse içerim kahveni
Analdım🙂Bende şans olsaydı 29 yaşımda bekar kalmazdım zaten
😆hahaha gariban ya istek atayim baride sohbet edek
Garibanmı 😂 okadar yoklukta değiliz merak etme
Hep elimde ama başka işlerle uğraştığım için bakamıyorum. Anca gece yarısı bakarım.
Ne güzel benim elimden hiç düşmüyor işe girsemde azaltsam bşraz
Bilmiyorum da çok değildir bence ve evet kesinlikle kitap okumak ruh sağlığına çok iyi geliyor.
Sıkıntıdan mecbur kitaba saldırıyor insan😀 arada aylar oldu kitap okumayalı insana çok iyi geliyor
6 saat
Taş çatlasın 2 saat
16 falan
Ebenin a*m kendini körmü edicen😂
Yalnızlık hocam