Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen telefonumu vermezler bidaha
Güncellemeler
+1 yıl
Gmailde yok bişey onu kendi telefonumdan dogrulamistim tel numarasıni anneminkini yazmısim ona gitti mesajlardan sildimde baska çöp kutusu falan var mı bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben yeni 18e girdim ve 3hafta önce Instagram açtım ailemin haberi yok açmamı istemiyorlar baskıcı bı ailem var kısaca liseye gidiyorum.
Benim hesabım askıya alındı doğrulama kodu falan yanlisikla annemin numarasını yazmışım 4kes falan kod istemiştim annem şimdi uyuyo telefonunu aldım gormemis yüksek ihtimal telefonunu alıp mesajlardan sildim Samsung kullaniyo mesajlarda gmail hesabı falan da var ben Samsun kullanmadığım için bilmiyorum normal sildim başka çöp kutusu falan var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gmail den sil sonra sol üst köşede üç çizgi var ona bas aşağıda çöp kutusu yazıyor oraya baş geçmiş sildiklerim ordan da sil
Tamam bakicam simdi
Buradan yardim zor olur. Birde onun hesabina erisim istegi gitmistir onudw silmelisin
Ben maili kendim onayladım kendi mailimden yanlisikla annemin numarasını verdim mesajlardan gitmiş 4tane onay kodu giymiş ordan sildim normal
Coplerden de sildinmi sanirim bisey kalmaz
Korkma bu kadar ya
Ordan nasıl siliyom
Telefonumu alır vermez
Bisey olmaz ben seni kurtaririrkm
Nasii
Silmedinmi
Normal mesajlardan sildim gmajlde bişey yok başka neresi var
Silinenler bölümü var oradan da silmen lazım
Mesajlarda mi
gmailde var tabi ordan da sil
Normal gmailine girdim yoktu