İnternet & Teknoloji WhatsApp sohbette emoji mi yoksa sticker mı kullanırsınız? Bayexitus35 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben hep emoji Emoji Sticker Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç WhatsApp sohbette emoji mi yoksa sticker mı kullanırsınız? Cevapla WhatsApp Soruları Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Derdimi sticker ile anlatabiliyorum genelde onu seçiyorum. 2 0 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl KJDBSJVSJKBJKBSJK cok p1c stickerlarim var onlari tabiki emek emek kendim yaptim ayol 1 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İkiside 😃Kişiye göre değişiyor 😄Genel emoji kullanıyorum.Çok yakınlarıma beni bilenlere sticker şov 😃 0 0 Yorumla
Cici1221 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Sticker bin basar abi her ana yönelik çok güzel stickerlar oluyor 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hem emoji, hem sticker, hem random, hem efekt kullanıyorum. Yetmiyo ses kaydı, yetmiyo fotoyla darlıyorum 😂😂 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sticker daha sık kullanıyorum 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Sticker kullanmadım hiç 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı. Ikiside 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı. Daha çok emoji 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Derdimi sticker ile anlatabiliyorum genelde onu seçiyorum.
KJDBSJVSJKBJKBSJK cok p1c stickerlarim var onlari tabiki emek emek kendim yaptim ayol
İkiside 😃
Kişiye göre değişiyor 😄
Genel emoji kullanıyorum.
Çok yakınlarıma beni bilenlere sticker şov 😃
Sticker bin basar abi her ana yönelik çok güzel stickerlar oluyor
hem emoji, hem sticker, hem random, hem efekt kullanıyorum. Yetmiyo ses kaydı, yetmiyo fotoyla darlıyorum 😂😂
Sticker daha sık kullanıyorum
Daha çok emoji kullanıyorum.
Sticker kullanmadım hiç
İkisini de kullanıyorum ama emoji daha fazla
Ikiside
Random shhs
Emoji
Emoji
Emoji kullanıyorum
Daha çok emoji
Daha çok emoji kullanıyorum : )))
random