İnternet & Teknoloji Telegramda oluşturduğum kullanıcı adını rehperimdekiler görebilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler düzeltme için 🙂 arada karıştırıyorum Telegramda oluşturduğum kullanıcı adını rehperimdekiler görebilir mi? Cevapla Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl görürler ama eğer ki rehberi kaldırırsan sorun ollmaz sanırım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Rehberi nasıl kaldırıyoruz? Yorumla yeniarkadaşın +1 yıl ayarlardan olur o ya Yorumla Soran +1 yıl Ben ilk yüklediğimde rehperi onaylamadım bu şekilde de olur mu? Yorumla yeniarkadaşın +1 yıl hı olur olur aslında internetten yabancı numara falan alabiliyorsun ya onları tercih edebilirsin için daha rahat olur Yorumla Soran +1 yıl O zaman öyle yapayım 😅 teşekkürler Yorumla yeniarkadaşın +1 yıl rica ederim.. iyi akşamlar Yorumla Soran +1 yıl İyi akşamlar 🙂 Yorumla
Komandoturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gizlersen göremez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gizleniyor? Yorumla Komandoturk +1 yıl Yaz mesaj bana anlatayum Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 442 cevap paylaştı. Adını merak ettim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
görürler ama eğer ki rehberi kaldırırsan sorun ollmaz sanırım
Rehberi nasıl kaldırıyoruz?
ayarlardan olur o ya
Ben ilk yüklediğimde rehperi onaylamadım bu şekilde de olur mu?
hı olur olur aslında internetten yabancı numara falan alabiliyorsun ya onları tercih edebilirsin için daha rahat olur
O zaman öyle yapayım 😅 teşekkürler
rica ederim.. iyi akşamlar
İyi akşamlar 🙂
At bakim kullanıcı adını
rehper nedir Allah'ımmm
Gizlersen göremez
Nasıl gizleniyor?
Yaz mesaj bana anlatayum
Rehper nedir ya
Evet görür
Adını merak ettim
Evet