En memnun kaldığınız uygulama hangisi?
Doğru hesaplayan vs vs...
Doğru hesaplayan vs vs...
Kısa sürede derken bu zaman dilimi biraz değişir kişiye göre;
Ama kısa sürede danışanıma 15 günde 3 kilo verdirdim ama yine diyorum kişinin metabolizması vücut kitle indeksi yağ oranı yaş boy ve bir sürü faktör var.
Öncelikle günlük su tüketimi çok önemli uyandiginiz zaman aç karnına iki bardak su içiyoruz İngiliz karbonatı varsa bir çay kaşığı karıştırıp suyu alkali yapalım, daha sonra kahvaltıda protein ağırlıklı besleniyoruz haşlanmış bir yumurta kepekli üç dilim ekmek sekeriz çay az yağlı iki kibrit kutusu peynir iki üç tane ceviz ya da fındık, öğle yemeği için bir kase çorba ve mevsim salatası ekmek yine iki dilim ya da yağsız olarak tavuk göğsü 50-100 gram veya üç adet köfte, akşam ise salata yine yarım yağlı bir kase yoğurt protein olarak baklagil olabilir ya da karnıbahar brokoli bunuda aynı şekilde 50-100 gram ve günde 45 dk yürüyüş eger desteklemek isterseniz metformin glifor ya da matofin 500 gram antidiyabetik kullanabilirsiniz
Rica ederim bunları yapmazsanız dahi üç litre suya tarçın koyun ve gün sonuna kadar onu tüketin
Lecarnitin 👍
Cevap
2Cevap
StepsApp diye bir uygulama kullaniyorum. Onun haricinde adimları dönüstürüp puanlarla hediye alinabilen 2 adim uygulamasi daha kullaniyorum.
Xiaominin Huaweinin birde adım para
Stepapp
Sen yanımda yürü ben sayarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?