Merhaba arkadaşlar sevgilim her sabah 7 de uyanıp işe gider bu akşamda bana 11.30 da uyuyacagını söyledi tamam iyi geceler falan yazdım gece 2 de bir baktım telegramda aktif gözüküyor sizce aldatıyor olabilir mi ya da telegramda bir sorun olabilir mi 2 yıllık bir ilişkimix var yazın söz olacak
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgilisineniz neden telegram kullanıyorsunuz?
Ben okul grupları kpss grupları için kullanıyorum
Cevabını sen yazmıssın zaten
Bilmiyorum ya 2 senedir hic bir hatasını görmedim sürekli evlilikten bahseden biri
İnsanlar senelik eslerini bile aldatırken evlilikten bahseden biri diye icini rahatlatman cok buyuk bir hata
Ya bilmiyorum belkide ifşa sayfalarına bakıyordur tabi buda aldatmaya giriyor
Hadi wp Instagram olsa okey de telegram nedir arkadas hic normal değil yani ayrıca sen burada bu soruyu soruyorsan emin ol suphe ettigin sey gercektir uyuyacagım diyip oralara giren insanın niyeti iyi değil
Benim şüphem şu yönde ben onun wp instagramına sürekli girer bakarım ama telegrama hic girmedim belkide ordan başkasıyla konuşuyordur
O zaman konusuyordur net
Bunu nasıl öğrenebilirim
Telefonunu karıştır
Zaten oralarda dolaşması bile aldatmaktır illa biriyle konusmasına gerek yok bakması dusunmesi bile aldatmak
Karıştırcam gizlice umarım bişey çıkar ağzına biber sürerim
Döv parçala sonra s et
Öyle yapcam haber veririm sana da 😂
İnsallah insallah oyle b@klar yemiyordur ve maça falan bakıyordur ama erkeklere hic guven olmaz âmk malları onemli olan adam bulmakta bu devirde zor uzulmeni istemem hic
İnan bana çok iyi bir insan ama melek değil sonuçta yapıyor olabilir eğer yapıyorsada inşallah allah karşıma çıkartır evlenmeden hatamdan dönerim
Kız ben seni yerim ne kadar akıllısın burada ne sâlaklar var destan yazıyorum hala kendi dogrusuna inanmak istiyorlar gerceği görmüyorlar akıllı kız gorunce mutlu oluyorum seviniyorum
Ahahsha yeni yazabildim veee şüphem doğru çıktı telegramda bi girdim 3 tane kız vardı hepsiyle cinsel anlamda konuşmuş ve hemen orada tekmeyi attım kurtuldum
Kızzz nasıl eline gecirdin telefonunu
Bak sana dedim ben ordaki erkek bi bôklar yiyo diye
Saka gibi âmk ya bu erkeklere soxim cidden
Daha kendime gelemedim ya ayrılık zor geldi bana yaşadıklarımdan dolayı telefonu direkt yemek yerken aldım foto çekmiştik onlara bakıyorum diye kandırdım
🥺🥺🥺🥺 cok uzuldum
Bende çok üzülüyorum kaç senelikti umarım hızlı atlatırım çok ulaşmaya çalıştı ama izin vermedim
Kız cok akıllısın masallah atlatırsın korkma madem ulascak af dilencek niye b@k yiyor mkk
Çünkü telegramdan bakacağımı tahmin etmiyordu ama asla affetmem annesi değilim onun her hatasını affedemem gitsin esc takılsın
Aynen oyle s et daha iyisini bulursun boyleleri affedilmez
İfşa sitelerine bakiyodur
Umarım başkalarıyla konuşmuyordur
İfşa izlemesi senin için normal yani
Yani tabi şimdi sen hiç cinselligi kabul etmiyorsan belki normal gelebilir ama azda olsa izin veriyorsan bu büyük yanlis
Ben normal demiyorum ama başkasıyla konuşması daha cok zoruma gider
Ha baskasini izlemiş ha konusmus dediğim gibi sen az da olsa izin veriyorsan niye seninle konusmayip başkasını izliyor
Ki bu onu tatmin etmedigin anlamına gelir ve evlilikte de aynısını yapacaktidir
Ben izin vermiyorum benimle o konuda konuşamaz sınırları var