Instagram'da hikayesine baktığımız kişinin hikayesini SS alırsak bildirim gidiyormuş?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
gitmez.
onu bilmiyorum ama sohbette tek sefer izlenimlik atılan fotoğraf bile ss edilirse bildirim gidiyor. Geçen yakın kız arkadaşıma normal tek seferlik fotoğraf atıp çıktım. Bir baktım bildirim geldi **** kişisi fotoğrafı screen aldı diye)
Hayır gitmiyor öyle bir güncelleme gelmedi henüz instagrama
Hayır gitmiyor canım daha henüz o aşamaya gelemedik
Ama dm yani özel mesaj ekranında alırsan gidiyor bilgin olsun.
gitmiyor ama neden ss alıyorsun
gitmiyor diye biliyorum
Gitmez, öyle bir sistemi yok instagramin.
Hayır gitmiyor
Gitmez teknoloji okadar gelişmedi
Gelişmedi mi? Instagram istese kiminle kaç saat konuştuğunu teker teker analiz eder. Sadece yapmak istemiyor.
@ispartalisparrow Bunu yapabilmek için kaç saat kod yazmak gerekiyor onay almak geriyor kaç saat analiz etmek sınıflandırmak gerekiyor bütçe var mı yok mu nerefen bileceksin ki boş atıp tutmayı biliyorsunuz anca
Instagramın yıllık geliri 3.8 Milyar Dolar olarak biliniyor, böyle bir kodu yazmak 1 milyon dolar bile tutmaz. Onay almasına gerek yok, yeni güncelleme geldiği zaman, güncellemeyi yaparsan zaten sözleşmeyi kabul etmiş oluyorsun. Zaten Instagram resmi hesabı vs. Seni bu konuda bilgilendiriyor. Çok zor bir şey değil, aynısı Snapchatte var. Snapchat ile Instagramın bütçeleri bir bile değil. Instagram (Meta) yapmak istese bin kez yapar böyle bir özelliği dostum.
@ispartalisparrow İnstagramın yazılımcısı programcısı sen misin? bilgin yoksa gereksiz bilmedigin konu hakkında az tutar şöyle tutar konuşma yazılım hakkında ne biliyorsun?
Yazılımcıyım dostum. Oyun ve program yazılımcısıyım. Bu tarz yazılımı programcılara yaptırmak bile çok para tutmaz. İnstagramın günlük kârı bile değil kısaca :)
Instagramın*
Gitmez diye biliyorum
Hayır gitmiyor kesin bilgi
Gitmiyor
gitmiyor
Gitmez tabi ki o snapte oluyor
Hayır
Gitmiyo
Gitmez
Gitmez
Yoookkkk
Hayır gitmiyor