İnternet & Teknoloji İki adımlı doğrulama özelliğini kullanıyor musunuz? umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İnstagram, google, whatsapp da bu özellik var ve gayet güzel çalışıyor. Apple tarafında da vardır sanırım, İphone kullanmadığım için bilmiyorum. Belki bi gün KS ye bu özellik gelebilir 😄 İki adımlı doğrulama özelliğini kullanıyor musunuz? Cevapla WhatsApp Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet kullanıyorum 1 0 Yorumla
pinarzengin1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Kullanmiyorum. Bie instagram hesabimi telefon numsrama bagladim sadece. Girmeye calisilinca mesaj geliyor hemen. Eger oysa kullaniyorum sayilabilir 1 0 Yorumla
pamuklu_şeker Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tabiki kullanıyorum. Teknoloji demek güvensizlik demek. Hem ne demişler; bu devirde teknolojiye bile güvenmiceksin 😄 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kullanmak gerekiyor ama kullanmıyorum dün dolandırılıyordum az kalsın gerçi bir şey yapmamıştım az kalsın inanıyordum desem daha doğru olur 2 0 Yorumla