10 ay once aldigim ve ozellikle senin gbi dusudungum icin aldigim ve gayet memnun oldugum bir bilgisayar var ama laptop. Masaustu mu laptop mh istiyon?
Anladim ama 40 bin tl ye masaustu zordur ve ugrastirir hemde alan olarak ve de yorar. Ayrica 40 bin tl ye masaustu toplamak yerine daha ust seviye laptop alabilirsin yinede sen bilirsin.
Acer swift 3 i7 işlemcili al keyfine bak. Oyun tarzı şeyler oynayacaksan da Acer Nitro 5 al. Acer hem sağlam hem teknik desteği iyidir. Hem de rakiplerine karşı uygun fiyatlıdır
Sana önerim burada toplama kasa tavsiyesi falan alma. en iyisi görerek test ederek almak. bu yüzden git vatan bilgisayara bütçeni söyle aklında varsa o parçaları söyle ona göre sistem hazırlarlar ya da onlara bırak. buradaki çok bilmiş arkadaşlar monster yazmış hep halbuki monster kronik sorunlarıyla ve ısınmasıyla ünlü bir markadır. güvenilir ve f/p bir bilgisayar istiyorsan vatan en iyi seçenek ayrıca bir problem olursa parçalarda servise gittiğinde bir sıkıntı yaşamazsın. benim ssd hızı çok düşüktü değiştirdiler direkt, yani itopyadır gaming. gen falan bunlara hiç bulaşmayın oradaki hazır sistemler daha ucuzmuş gibi gösteriliyor alakası yok vatan oem sistem yazarsanız google'a bu fiyatların diğer sitedekilerle neredeyse aynı olduğunu görürsünüz
Ben evden çalışan birisiyim. Yani geçim kaynağım bilgisayar. Maraş depreminde evden çıkarken laptopu kapıp çıktım. Masa üstü olsa hiç bir şey yapamazdım mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Nasıl bir şey arıyorsun kafandaki ne
Oyun bilgisayari istiyorum yeni oyunlari yuksek kare hizinda oynayabilmek icin
Akşam eve gidince bakayım bir sistemlere monitor dahil mi fiyata
Yok değil
Akşam hatırlatır mısın😂
https://www.pt.com.tr/macbook-air-153-inc-m2-8cpu-10gpu-8gb-256gb-gece-yarisi-mqkw3tua?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAxOauBhCaARIsAEbUSQS72Eem8CtkPDGg8o9QwgppgJn_2Bohea-Wje0eMV9DcG_19KmUkr4aAi8vEALw_wcB
www.hepsiburada.com/monster-abra-a5-v2042-intel-core-i5-12450h-32-gb-ram-1-tb-ssd-6-gb--rtx-4050-freedos-156-fhd-144-hz-oyun-bilgisayari-p-HBCV00004WGDRG Notebook&url_src=and-product-detail
Herkes monster demiş onlarda da ısınma ve kasa problemi oluyor diye duyuyorum hep, özellikle tulpar serisi pek önerilmiyor
10 ay once aldigim ve ozellikle senin gbi dusudungum icin aldigim ve gayet memnun oldugum bir bilgisayar var ama laptop. Masaustu mu laptop mh istiyon?
Masaüstü toplama
Anladim ama 40 bin tl ye masaustu zordur ve ugrastirir hemde alan olarak ve de yorar. Ayrica 40 bin tl ye masaustu toplamak yerine daha ust seviye laptop alabilirsin yinede sen bilirsin.
Acer swift 3 i7 işlemcili al keyfine bak.
Oyun tarzı şeyler oynayacaksan da Acer Nitro 5 al.
Acer hem sağlam hem teknik desteği iyidir.
Hem de rakiplerine karşı uygun fiyatlıdır
‘MacBook alma hatasına düşme’
PC işi zor ya bin bir teferruat var.
Vede çok pahalı
Monster markası güzeldir
Herhangi bir monster
Monster
Oyun için Monster iyi gibi : )
şu an bimde victus satılıyor kaçırmayın
Laptop mı alıcaksın
Toplama kasa düşünüyorum
Sana önerim burada toplama kasa tavsiyesi falan alma. en iyisi görerek test ederek almak. bu yüzden git vatan bilgisayara bütçeni söyle aklında varsa o parçaları söyle ona göre sistem hazırlarlar ya da onlara bırak. buradaki çok bilmiş arkadaşlar monster yazmış hep halbuki monster kronik sorunlarıyla ve ısınmasıyla ünlü bir markadır. güvenilir ve f/p bir bilgisayar istiyorsan vatan en iyi seçenek ayrıca bir problem olursa parçalarda servise gittiğinde bir sıkıntı yaşamazsın. benim ssd hızı çok düşüktü değiştirdiler direkt, yani itopyadır gaming. gen falan bunlara hiç bulaşmayın oradaki hazır sistemler daha ucuzmuş gibi gösteriliyor alakası yok vatan oem sistem yazarsanız google'a bu fiyatların diğer sitedekilerle neredeyse aynı olduğunu görürsünüz
Abra v7
Kasa olcak
Kasayı boş ver evde yer bulup bulaman bu pc senin mükemmel işini görür
Ekran kartı ne
Link atıyorum özeline
Önerdim ya
O laptop toplama düşünüyorum hem daha yüksek ekran karti oluyor toplamalarda
Hp modellerine bak
Monster tulpar t7
Lenovo yoga al
MSI titan modeli
Msı al
Aklın varsa toplama kasa almazsın
Neden
Ben evden çalışan birisiyim. Yani geçim kaynağım bilgisayar. Maraş depreminde evden çıkarken laptopu kapıp çıktım. Masa üstü olsa hiç bir şey yapamazdım mesela