Bir sürü reklam engelleyici kullandım ancak sitedeki bir reklam konusunda problem çıkıyor. Reklam gidiyor ancak altındaki beyaz katman kalıyor. Bu yüzden işlemler haliyle yavaşlıyor. Acaba bunu yok edecek herhangi bir reklam engelleyici var mı? Adguard premium kullanıyorum şu an.
Reklam engelleyici kullanınca sitede çıkan beyaz şey?
Ashjsh premium alalı birkaç ay oldu. Gidip hattımı Vodafone'a taşıdım, sınırsız yutup yaptım peşinden premium aldım mecburen Diğer sitelerde mobilde reklam görme konusu harbiden can sıkıcı, onu ben de çözemedim
Bende de youtube konusunda problem yok Youtube Vanced apk indirdim ama bütün sitelerde reklam olayını bir türlü çözemedim Adguard Premium kullanıyorum uygulamalardakini engelliyor ancak birkaç browserda hiç reklam engellemiyor. Bende şaştım kaldım vallahi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her tuşa basıyoruz
Mxncmxmnxjxmxkk güldürdün krall
Mobil cihazlarda birini kullansam öbürü kullanılmıyor öbürünü kullansam ötekisi kullanılmıyor çıldırmak üzereyim
Ashjsh premium alalı birkaç ay oldu. Gidip hattımı Vodafone'a taşıdım, sınırsız yutup yaptım peşinden premium aldım mecburen
Diğer sitelerde mobilde reklam görme konusu harbiden can sıkıcı, onu ben de çözemedim
Bende de youtube konusunda problem yok Youtube Vanced apk indirdim ama bütün sitelerde reklam olayını bir türlü çözemedim Adguard Premium kullanıyorum uygulamalardakini engelliyor ancak birkaç browserda hiç reklam engellemiyor. Bende şaştım kaldım vallahi.
Sen bana yarın hatırlat benim arkadaş yapıyor bunu