İnternet & Teknoloji Elektirikten anlayan var mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yardimm Güncellemeler+1 yıl Halletim teşekkür ederim Elektirikten anlayan var mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
leomania01 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl söyle bakalım biraz anlarım, 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu Yorumla leomania01 +1 yıl şase yaparsa gümler. sigortaları attırırsın. kullanma bence Yorumla
arass135123 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Buyurun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu Yorumla arass135123 +1 yıl Olmaz pense varsa tut çek bişey olmaz Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sor bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu Yorumla Richardgör +1 yıl olur Yorumla
Delininbiri63 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 54% +1 yıl Ustasıyım buyur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu Yorumla Delininbiri63 +1 yıl Pense varsa çek elektrik falan çarpmaz pense zaten çıkarır onu Yorumla
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Var ne oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu Yorumla EfeBozkurt0606 +1 yıl Sigortayı kapat pense varsa pense ile o demiri tut sarı sola doğru çevir daire şeklinde açılır Yorumla
SonSamuraii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dinliyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu Yorumla SonSamuraii +1 yıl Prize takılan lamba? Yorumla Soran +1 yıl Ya Işık işte prize takılınca çalışıyor gdce lambası Yorumla SonSamuraii +1 yıl Bir şey olmaz ama o prizi kullanamazsın Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 956 cevap paylaştı. Çarpar dikat 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 388 cevap paylaştı. Neyi bozdun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Lisede elektrik okudum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur tabi. Elektriği kes al ordan. Fazda ise bir şey olmaz ama bilemezsin. Elektriklerin kesildiğinden emin olur Yorumla
Bussinesman Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Var var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu Yorumla Bussinesman +1 yıl Özelden yaz.. sen elleme cnku akım olabilir.. ya da tornavida ile çıkar prizden.. ucu iletken olmayan birseyle yap yapacaksan Yorumla
Aliiiiii190612 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Gl var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu Yorumla
busenialakadareder Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Nolduuuu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu Yorumla busenialakadareder +1 yıl Evet prizi söküp çıkar onu oradan çıkaramazsanda uğraşma çarpar Yorumla Soran +1 yıl Çıkardım Yorumla busenialakadareder +1 yıl Sorun ortadan kaldırıldı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
söyle bakalım biraz anlarım,
Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu
şase yaparsa gümler. sigortaları attırırsın. kullanma bence
Evet bana Nikola Tesla derler semtte
Buyurun
Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu
Olmaz pense varsa tut çek bişey olmaz
Sor bakalım
olur
Ustasıyım buyur
Pense varsa çek elektrik falan çarpmaz pense zaten çıkarır onu
Var ne oldu
Sigortayı kapat pense varsa pense ile o demiri tut sarı sola doğru çevir daire şeklinde açılır
Dinliyorum
Prize takılan lamba?
Ya Işık işte prize takılınca çalışıyor gdce lambası
Bir şey olmaz ama o prizi kullanamazsın
Konu ne
Çarpar dikat
Neyi bozdun
Burası mühendis dolu
Yok knk
Lisede elektrik okudum
Olur tabi. Elektriği kes al ordan. Fazda ise bir şey olmaz ama bilemezsin. Elektriklerin kesildiğinden emin olur
Var var
Özelden yaz.. sen elleme cnku akım olabilir.. ya da tornavida ile çıkar prizden.. ucu iletken olmayan birseyle yap yapacaksan
Gl var
Nolduuuu
Evet prizi söküp çıkar onu oradan çıkaramazsanda uğraşma çarpar
Çıkardım
Sorun ortadan kaldırıldı
Nasıl