Güncellemeler
+1 yıl
Halletim teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yardimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
söyle bakalım biraz anlarım,
Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu
şase yaparsa gümler. sigortaları attırırsın. kullanma bence
Evet bana Nikola Tesla derler semtte
Buyurun
Prize takilan lambamin demiri içinde kaldı, lambanin başını çektiğimde gördüm sıkıntı olur mu
Olmaz pense varsa tut çek bişey olmaz
Sor bakalım
olur
Ustasıyım buyur
Pense varsa çek elektrik falan çarpmaz pense zaten çıkarır onu
Var ne oldu
Sigortayı kapat pense varsa pense ile o demiri tut sarı sola doğru çevir daire şeklinde açılır
Dinliyorum
Prize takılan lamba?
Ya Işık işte prize takılınca çalışıyor gdce lambası
Bir şey olmaz ama o prizi kullanamazsın
Konu ne
Çarpar dikat
Neyi bozdun
Burası mühendis dolu
Yok knk
Lisede elektrik okudum
Olur tabi. Elektriği kes al ordan. Fazda ise bir şey olmaz ama bilemezsin. Elektriklerin kesildiğinden emin olur
Var var
Özelden yaz.. sen elleme cnku akım olabilir.. ya da tornavida ile çıkar prizden.. ucu iletken olmayan birseyle yap yapacaksan
Gl var
Nolduuuu
Evet prizi söküp çıkar onu oradan çıkaramazsanda uğraşma çarpar
Çıkardım
Sorun ortadan kaldırıldı
Nasıl