İnternet & Teknoloji Sürekli alarm veriyo napabilirim? elifcknck Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dün gece alarm çaldı bu şey sonra kapandı 1-2 dk sonra şimdi bugün yine ışıklar kapandı 4-5 sn sonra geldi sonrasında bu yine zil çalmaya başladı 1 dk sonra sessizleşti. Ne yapabilirim? Anlamıyorum dilinden şu şey ne tam olarak adınıda bilmiyorum Sürekli alarm veriyo napabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yangın ihbar paneli, sensör vardır mutfakta içine böcek girmiştir 0 6 Yorumla elifcknck +1 yıl Bulamadım ya mutfakta nerde oluyor tam olarak? Bide bunun üstünde 4 tuş yanılı kalıyo sürekli kırmızı onu anlayamadım normal mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tavana bak ve ordan çıkan tesisatı takip et bulursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birine kontrol ettirmek lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Codesec a55 keypad yaz çıkıyor internette Yorumla elifcknck +1 yıl Çok teşekkürlerr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Estağfurullah, o panelden devreden çıkartabiliyorsun, armed düğmesini deaktive edeceksin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yangın ihbar paneli, sensör vardır mutfakta içine böcek girmiştir
Bulamadım ya mutfakta nerde oluyor tam olarak? Bide bunun üstünde 4 tuş yanılı kalıyo sürekli kırmızı onu anlayamadım normal mi?
Tavana bak ve ordan çıkan tesisatı takip et bulursun
Birine kontrol ettirmek lazım
Codesec a55 keypad yaz çıkıyor internette
Çok teşekkürlerr
Estağfurullah, o panelden devreden çıkartabiliyorsun, armed düğmesini deaktive edeceksin
kapıcı var mı?
2382 2 kez art arta basarsan devre dışı kalır.
Kır at