İnternet & Teknoloji Tablet yamukmu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yepyeni aldım valla yamuk gibi geliyor gözüme dokunmatiki dr iyi değil sizde bi bakar mısınız Tablet yamukmu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Var bir eğrilik evet dolabın kapagına yasla anlarsın 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl problem yok. senin gözün diğer etraftaki görüntülerden etkilenip yamuk görüyor ama değilhiç bir kusur yokben hem mimar hem mühendisim. ölçü şekil benim işim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen var ya bensin bir benim başıma geliyor diye düşünüyordum böyle olaylar 1 0 Yorumla
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı. yok normal eyik olsa ekrandan anlarsın zaten kalitesi düşer ekranın 0 0 Yorumla
Okann007 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Gözle belli olmaz düz bir yere koy ortada boşluk kalıyor mu bak her tarafı eşit mi basıyor bak 1 0 Yorumla
bakipgidecegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl 3. Resimde daha belirgin yamukluk 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Normal ama bizim insanımız hayvan gibi şey yapıyor 0 0 Yorumla
HainKostok0 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tırnakların çok iyi la 1 1 Yorumla HainKostok0 +1 yıl Takma mı Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence yamuk değil 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Var bir eğrilik evet dolabın kapagına yasla anlarsın
problem yok. senin gözün diğer etraftaki görüntülerden etkilenip yamuk görüyor ama değil
hiç bir kusur yok
ben hem mimar hem mühendisim. ölçü şekil benim işim
Sen var ya bensin bir benim başıma geliyor diye düşünüyordum böyle olaylar
yok normal eyik olsa ekrandan anlarsın zaten kalitesi düşer ekranın
Gözle belli olmaz düz bir yere koy ortada boşluk kalıyor mu bak her tarafı eşit mi basıyor bak
Düz zemine koy anlarsın
Ilk resimde var gibi ama bence yok
3. Resimde daha belirgin yamukluk
Normal ama bizim insanımız hayvan gibi şey yapıyor
Tırnakların çok iyi la
Takma mı
Yamuk değil gibi bilemedim
bugs bunny mii🥺
Yoo hayır
Masaya koy öyle bak
Baya kötü
Terazi ile bak