İnternet & Teknoloji Yeni telefonum mobil veri ve wifi çalışmıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Wifiyede giremiyorum mobil veriye de napabilirim? Güncellemeler+1 yıl Sıfırlayınca oldu teşekkürler:)) Yeni telefonum mobil veri ve wifi çalışmıyor? Cevapla Telefon Soruları Wifi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. sıfırla bence 0 0 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeniden başlat ya da sıfırla olmadı telefoncuya götür 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 369 cevap paylaştı. Sifirla 0 28 Yorumla Soran +1 yıl ama yeni zatem Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Sana çözümü söylüyorum tercih senin. Yorumla Soran +1 yıl yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Olduu Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Ama yeni zaten 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yaaaa😅😅😅 Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl ne? güldüm Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Kıçım acik değildi ya neye güldün işte Yorumla Soran +1 yıl taklidimi yaptığın icin guldum belli degil mi Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Yok belli değil Yorumla Soran +1 yıl sen anlayamamissin Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Ben senle makara yapacamda kıvama getiremedim neyse 😅👍 Yorumla Soran +1 yıl evet o kivama gelicek kafada degilim Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Sen bana Allahin bir lütfü musun acaba? Yorumla Soran +1 yıl yok degilim Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl E var git yoluna o halde Yorumla Soran +1 yıl telefonumu cok begendim Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Benide begenisen 🤣 Yorumla Soran +1 yıl sarji cok uzun dayanıyor mukemmel Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Aferim Yorumla Soran +1 yıl sabah 8den beri kullaniyorum hala 48 Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Verim benimkinide kullan Yorumla Soran +1 yıl yok bu yetiyo Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Benimki daha iyi Yorumla Soran +1 yıl benimki seninkini dover Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Benimkini görmedin daha Yorumla Soran +1 yıl benimki yeni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sıfırla bence
Yeniden başlat ya da sıfırla olmadı telefoncuya götür
Telefonu uçak moduna al ve tekrar aç
Sifirla
ama yeni zatem
Sana çözümü söylüyorum tercih senin.
yapıyorum
Olduu
Ama yeni zaten 😅