İnternet & Teknoloji Yeni iPhone sarj hızlı bitiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dört gün önce iPhone 12 aldım bugün daha yeni yeni kullanmaya başladım fakat şarjı hızlı tükeniyor ilk kullanımda böyle mi oluyor bilgisi olan var mi Güncellemeler+1 yıl Bilgisi olan var mi Yeni iPhone sarj hızlı bitiyor? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. birsürü birşeyler indirmişsindir onun etkisi olabilir ilk zamanlarda çok kullanılıyor 0 0 Yorumla
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İphonelar geneşde öyle. Bir örnek verirmisin hangi kullanmımda nekadar gitti? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İphone pismanliktir hem yıgınla para veriyorsun hemde eksi yönleri oluyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sizce normal mi şarjı ilk kullanımda böyle olmasi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac saat gidiyor sıkı kullanimda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim tel samsung orta segment telefon ekran acik kalma suresi 6.30 6.40 saati buluyor mesela Yorumla Soran +1 yıl Alti saat gidiyor evet pil sağlığı 100 şu an ama hızlı bı düşüş gördüm sebebini merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Telefonunun pilini harciyan şey ne olu bulmaya caliş oyun oynuyormusun Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlk kullanımda normal 15 güne düzelir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
birsürü birşeyler indirmişsindir onun etkisi olabilir ilk zamanlarda çok kullanılıyor
İphonelar geneşde öyle. Bir örnek verirmisin hangi kullanmımda nekadar gitti?
İphone pismanliktir hem yıgınla para veriyorsun hemde eksi yönleri oluyor
Sizce normal mi şarjı ilk kullanımda böyle olmasi
Kac saat gidiyor sıkı kullanimda
Benim tel samsung orta segment telefon ekran acik kalma suresi 6.30 6.40 saati buluyor mesela
Alti saat gidiyor evet pil sağlığı 100 şu an ama hızlı bı düşüş gördüm sebebini merak ediyorum
Telefonunun pilini harciyan şey ne olu bulmaya caliş oyun oynuyormusun
İlk kullanımda normal 15 güne düzelir