İnternet & Teknoloji Telefonunuz da kilit ekranı var mı? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Varsa hangi tür Pin Kodu mu? Desen mi? Veya şifre mi? Pin kodu kilidi kullanıyorum Desen kilidi kullanıyorum Şifre kilidi kullanıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonunuz da kilit ekranı var mı? Cevapla Telefon Soruları Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kilit ekranı kullanmıyorum. Sürekli uğraşılmıyor. 0 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Evet var şifre 1 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Parmak izi okuyucu kullanıyor musun Yorumla Canselllqx +1 yıl Kullanıyorum Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Var 012345 1 4 Yorumla Cod2009 +1 yıl Cesur adam 😅 şifresini çekinmeden verdi seni tanıyanlar ele geçirir 😉 Yorumla Limpos +1 yıl Telefonumda bir şey yok ki ele geçirse ne olur 😂 Yorumla Cod2009 +1 yıl Ama telefon numaran var Arkadaşlarin ailen rehber de o bile yeter 😅 fotoğraf da varsa tamamdır Yorumla Limpos +1 yıl Uygulamalar şifreli fotoğraflar ama numarayı napcak üniversitedeyken 3 sınıf grubundaydım 80 de 240 kişi görüyordu da noldu sjsj Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Face ID var 😁 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Parmak izi Desen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kilit ekranı kullanmıyorum. Sürekli uğraşılmıyor.
Desen kilidi kullanıyorum
%18
Desen ve parmak izi
Parmak izi ve pin kodu var
Evet var şifre
Parmak izi okuyucu kullanıyor musun
Kullanıyorum
Var 012345
Cesur adam 😅 şifresini çekinmeden verdi seni tanıyanlar ele geçirir 😉
Telefonumda bir şey yok ki ele geçirse ne olur 😂
Ama telefon numaran var Arkadaşlarin ailen rehber de o bile yeter 😅 fotoğraf da varsa tamamdır
Uygulamalar şifreli fotoğraflar ama numarayı napcak üniversitedeyken 3 sınıf grubundaydım 80 de 240 kişi görüyordu da noldu sjsj
Face ID var 😁
Pin kodu parmak izi mevcut 😇
Parmak izi Desen
Şifre kullanmayanların masumluğu
var Kilti ekranı şifresi penissevenbiri
Şifre var..
Pin var
Pin var