Fake hesap beni özel resimlerim var diye tehtid etti ne yapmalıyım?

Aylar önce Instagram hesabımı kapattım ve şimdi yeni bir hesap açtım. Fake hesap bana eski hesabına ne oldu diyerek mesaj attı ve onda özel resimlerim olduğu takip ettiklerime atacagini söyledi. Resimlerim üzerine numaramı yazacağını da söyledi. Başta korktum ama sonra savcılığa gideceğim dediğimde eski sohbetlerin durduğunu söyledi umursamadı fakat ertesi gün bütün mesajları silmiş ve hesabı kapatmıştı. Mesajlarda beni üzmek istemediğini ama benim onu ogrenmemem gerektigini söyledi çok yakinimdaki insanlardan dahi şüphelenmeye başladım. Huzurum kalmadı anneme bu konuyu anlattım tekrar yaparsa şikayet etmemi söyledi arkadaşlarım da bana bunu yapan birinin önceden benden hoşlanan birisi olduğunu söyleyip şikayet etmemi pek desteklemediler. ama benim içim çok huzursuz. aylar önce özel konuları konuştuğum oldu ama kim olduğunu hatırlamıyorum. Karşı tarafın siciline işlenmesini veya gerçekten şikayet edersem gerçekten resimleri yaymasindan korkuyorum. Şikayet ettikten sonra bu tehtidi yapan kişi için de endiselenmek istemiyorum çok psikolojim bozuldu ne yapmalıyım lütfen yardım eder misiniz yargilamadan

Fake hesap beni özel resimlerim var diye tehtid etti ne yapmalıyım?