2023 yılında toplam 1200 internet cafe daha kapanmış. Şu an güncel sayıyla toplam internet cafe sayısı 6250'ye düşmüş.
Ben sadece çıktı alacaksam gidiyorum :D

2023 yılında toplam 1200 internet cafe daha kapanmış. Şu an güncel sayıyla toplam internet cafe sayısı 6250'ye düşmüş.
Ben sadece çıktı alacaksam gidiyorum :D

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Oyun oynamaya giderim gadası eskisi gibi cazibesi kalmadı yakında hepsi kapanır
Eskiden gitmiştim.. çocukluk dönemim kafelerde geçmişti.. age be
Lise yıllarında çok fazla gittim. O dönemde zaten internet kafelerin yeri ve keyfi bir başkaydı. Tabii zaman geçtikçe ortam kalitesi de bozuldu. Evlere giren bilgisayarlar ile de sektörün sonu geldi.
Counter strike ilk batlamaya başladığında klanimizi orada kurmuştuk.
İlk bilgisayarimi da o maçta kazanmıştım.
Güzel zamanlardı.
Sonra tabi her şey değişti.
Ergenlik dönemlerimde hiç bırakamadım.
Çok gittim. Açardım harry potter müziğini ya da kurtlar vadisi cendere. dinler dururdum. Yaşlandım :)
Lisede bir iki kere gitmiştim. Rezalet bir yerdi. Sonra çok güzel bir yer buldum. 5 10 kere de oraya gitmişimdir
Normal saati 1-5 tl iken pandemiden sonra 10-20 tl ye şu dönemde 25 tl ye kadar yükseldi
pc alıp evden oynamak daha mantıklı geliyor artık
Her evde PC var çok ihtiyaç kalmadı çocukken çıkmazdık en son ne zaman uğradım hatırlamıyorum.
2004-2011 arasında internet kafemiz vardı. :D
Çok gittim zamanında çok çok.. Ne güzel günlerdi be. :D
Saati min 20 TL
Paramı dayanır internet cafe ye
Artık devri bitti
LoL turnuvaları yapanlar hariç
Eskiden arkadaşlarla oyun oynamak için giderdik. Şimdilerde ise hemen hemen her evde internet ve akıllı cihaz olmasıyla talebi düşürdü
Bir ara lavuklarla toplanıp cs oynuyorduk, sonrasında internet kafedeki sistemin aynısını eve topladım bir daha da gitmedim :d
İnternet kafe devri biraz bitiyor gibi ama. Evinde zaten sistemi olmayan kalmadı ki.
Çocukken hiç çıkmazdık ki. hatta eski tayfa bir araya geldiğimizde internet cafeye gidiyoruz CS atıyoruz 🙂
Hep gidiyorum
Ortaokulda okuldan kaçar enerji içeceğiyle her gün fix giderdik ahahahaj
Kırtasiyeler kapalı olduğu için çıktı almaya gitmiştim bir kez
Millet sistem kurma parasını bulduğu için olmuştur bu 😂🤷♂️
kucukken abimler götürmüştü onun disinda kendim gic gitmedim
Küçükken mahalleye açılmıştı saatı 50 kuruş mu 1 lira mı bişeydi 😃2 3 kez gitmiştik
Eskiden internet cafeden çıkmazdık. Tabi ozamanlar saati 75 kuruş 1 lira filandi 🥲
30 dakika'nın 50 Kuruş, 1 saatin 1 TL olduğu dönemlerde çok gittim.
Güzel günlerdi.
Evinde pc olmayan mı kaldı şu an gitse gitse ilkokul çocukları okuldan kaçıp gidiyordur o kadar 😂
Biz haftada bir iki gidiyoruz cs go oynuyoruz arkadaslarla tatlisina
En güzel yıllardı internet kafe zamanları. Saati 50 kuruştu, 50kurus yaaa şaka gibi
Artık telefonlardan dolayı İnternet kafeler eskisi kadar iş yapmıyor
Artık her şey telefonlarda, eskide kaldı internet kafe konuları
Küçükken cok giderdim bazı yerlerde 12 yaş altıyım diye almazlardı
Arkadaşlarla counter strke fifa 07 NFS 2 tarzı oyunlar oynardık farklı bir hava veriyordu cafede oynamak
Şimdi bomboş
Silkroad online diye popüler bir oyun vardı Y kuşağı bilir o dönemler cafelere çok giden olurdu ozaman giderdim
Onur diye babamın kuzeni vardı benden 3 5 yaş büyüktü almanyadan geldiginde hergün internet cafeye gider it gibi sürter eve girmezdik daha da gitmezdim int cafeye
Eskiden giderdim 1.5 veya 3 lira felandı hey gidi günler
İlkokul zamanında bizim okulun karşısında belnet vardı belediyeye özel kütüphane ile bir olan ona giderdim. Maziler aklıma geldi ilk kütüphaneden kitap alırdım sonra İnternet bölümüne dakikalı. :)
Sabahın köründe giderdim geceye kadar oyun oynardık sağolsun internet sahibi beni çok seviyordu yetkili giriş şifresini vermişti parasız oturuyorum😂
Pandemiye kadar asla ayrılmazdım oralardan🥲. Ne yıllardı be.
4 yıl internet cafe teknik servis işletmiştim, bizi bitirdiler 😅
Kapanıyor evet. Herkesin evinde Pc Laptop var ya da tablet le bile iş yapar oldu. İnternet cafeye giden yok. Eskidenmiş o.
Çocukken çok giderdim
Bana lazim ya şu sıra ondan bir tane
Evet fark ettim cidden çok kapatıldı nedense bizim ilçede 1 tane kalmadı
Bi zamanlar popülerdi geçti
3-4 ay önce CS atmaya gittik
Çocuklukta yaygın da artık gereksiz bence
Çocukluğumun büyük bolümü orada geçti.
İşletmesini bile yaptım
Hey gidi hey counter 1.5 :(
Lise zamanimdayken çok giderdim
Çocukken cok giderdim
İnternet Cafe nedir duymadim
Giderler fazla gelirler az tabi kapanır.
gitmedim çok erkek var orada
Valla en son 2018 de gittiğimi hatırlıyorum
ergenlikte giderdik
ülke asosyelleşiyor
Kapanir normal japonya gibi değil ki
Bunu KS'de neden paylaşır ki bir insan? :D
çok gittim zamanında
Game cafeler var
Daha çok iş yeri kapanacak bu gidişle
Evet gittim
Gittim