İnternet & Teknoloji Neden bunu profil yapiyolar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bi kac kisinin profili boyle bunun anlami ne öylesine mi koyuyorlar yoksa bi sebebi vaemi Neden bunu profil yapiyolar? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. değişik insanlar. 2 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hiç denk gelmedi gadası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu bir mesaj şimdi şöyle reklamindaÖnce hüplet sonra gümlet.. diye bir slogan varSanırım bundan dolayı koymuşlar 1 4 Yorumla Soran +1 yıl yani ne anlama geliyor bu manasi var mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski manası içime gir patlat argoda Yorumla Soran +1 yıl haa anladim cok tesekkur ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 589 cevap paylaştı. Öylesine boş foto işte 0 0 Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Oha bilmiyormusun? 0 14 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ne Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Ya trolleme beni bunu bilmeyen mi var. Yorumla Soran +1 yıl e bilmiom spyle Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Uff dalga geçecek bir beni mi buldun Yorumla Soran +1 yıl dslgami gecion Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Bence sen dalga geçiyorsun bunu bilmeyen mi var. Geçmiş birde soruyor. Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Ya saçmalama capri sun olayını bilmiyormusun? Yorumla Soran +1 yıl bilmiooom soyleseneeee Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Cfpmri srun olayı geçen yıl d××××b *××××* :×××: yüzünden yayıldı n××××n Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Yazıdim ama sansurluyor. Yorumla yenicemsenikpss +1 yıl Jdjxkskx deli Yorumla Zatı_dehb +1 yıl @yenicemsenikpss Ya ne ya canım sıkılıyor. Yorumla yenicemsenikpss +1 yıl Nickim sana cevap veriyordur umarım jdjd Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Veriyor vaktin varsa boş yapalım az canım sıkılıyor. Yorumla
сострадание Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Severim bunu 1 3 Yorumla Fetih2024 +1 yıl Aliriz Yorumla сострадание +1 yıl @Fetih2024 peki amca Yorumla Fetih2024 +1 yıl Dede 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
değişik insanlar.
Hiç denk gelmedi gadası
Bu bir mesaj şimdi şöyle reklaminda
Önce hüplet sonra gümlet.. diye bir slogan var
Sanırım bundan dolayı koymuşlar
yani ne anlama geliyor bu manasi var mi
Eski manası içime gir patlat argoda
haa anladim cok tesekkur ederim
Rica ederim
Öylesine boş foto işte
Kafayi yemisler. Öz güven eksikligi.
Bende bilmiyorum
Oha bilmiyormusun?
bilmiyorum ne
Ya trolleme beni bunu bilmeyen mi var.
e bilmiom spyle
Uff dalga geçecek bir beni mi buldun
dslgami gecion
Bence sen dalga geçiyorsun bunu bilmeyen mi var. Geçmiş birde soruyor.
Ya saçmalama capri sun olayını bilmiyormusun?
bilmiooom soyleseneeee
Cfpmri srun olayı geçen yıl d××××b *××××* :×××: yüzünden yayıldı n××××n
Yazıdim ama sansurluyor.
Jdjxkskx deli
@yenicemsenikpss Ya ne ya canım sıkılıyor.
Nickim sana cevap veriyordur umarım jdjd
Veriyor vaktin varsa boş yapalım az canım sıkılıyor.
oyleisne
herkes bunu icemiyor yaaa
Severim bunu
Aliriz
@Fetih2024 peki amca
Dede 😁