Sosyal medyadan birkaç erkekle konuştum ve hepsi de daha ilk günden normal normal konuşurken neden bu kadar soğuksun diyo. Yani daha ilk günden ne bekliyorlar anlamıyorum. Gerçekten ilgi mi bekliyolar yoksa farklı bir amaçları mı var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İşte tam olarak ZEKİ ERKEKLERİN farketmesi anlaması ve öğrenmesi gereken önemli NOKTA burası > > >
ERKEKLER,
İnternetten bulduğunuz kadınlara fazla güvenmeyin sevmeyin ve bağlanmayın !!!
Bu ülkede kadınlar kendilerini çok önemli değerli prenses olarak gören ama karşısındaki erkeğe değer vermeyen önemsemeyen , adam yerien koymayan egolu kibirli kendileri narsist insanlardır genelde.ERKEKLER, sosyal medyada kızlarla tanışmayın!
tanışırsanız önemsemeyin ve KISA SÜRELİ ilişki dışında bir şey düşünmeyin ! çünkü onlar sizi önemsemiyorlar adam yerien koymuyorlar takmıyorlar ve sevmiyorlar.. sizler KÖPEK olarak görüyorlar.. bu yukarıda sorulan soruda bunun kanıtı ve etraf butür örneklerle dolu.. BU ÜLKEDE DEĞERSİZ ve ENAYİ OLAN ERKEKLER.. artık UYANMA VAKTİ !04 Yorumla- +1 yıl
Sen ne kadar cahilce konusmussun arkadaş kadının yazdığı şeyi de okuyup anlamamissin ne boş beleş bir insansın yürü git
Soran+1 yılNe alakası var benim sorduğum soruyla senin şu yazdığın şeyin? Kızlar olarak her sosyal medyadan yazan kişilere hemen sıcak davranirsak güvenirsek başımıza gelmeyen kalmaz. Her türlü insan var sonuçta
- +1 yıl
Sorunda zaten tam olarak işte O.. HER önüne gelene güvenmen gerekmiyor !
Artık kadınların derdi tek 1 erkek olmayınca önüne gelenle konuşunca
tabiki " HER sosyal medyadan yazan kişiLERE" güvenemezsin ! şaka gibi..
kendin zaten söylüyorsun bu arızayı..
Bu zamanda kadınların derdi her önüne gelen erkekle internet üzerinden konuşmak olmuş.. yüzyüze bile kimseyle tnaışamıyorlar öyle bir möeziyetleri yetenekleri bile yok , tek tuşla 5dk. iş bitirme hevesi.
Sizler tek bir erkeği sevMiyorsunuz , erkekler köpek olsun üzerinize atlasın erkekler çabalasın kadınlar yan gelip yatsın ve o erkeklerin arasından en zenginini en ünlüsünü en şusunu en busunu seçmeyi hayal etsinler düşüncesi..
En İyi Cevaplar
+1 yılSosyal medyadan tanıştıkları birinin dışını beğenirler. Birkaç dekolteli fotoğrafı, etekli fotoğrafı varsa direkt yazarlar. Bunların amacı cinselliktir. Ben şahsen aşırı samimi olmayıp yavaş yavaş ilerlenmesi taraftarıyım. Ama bunu yaparken de iletişim özürlü biri gibi davranmamak gerekiyor. Yeni tanımaya başladığım biri bana trip atarsa saçma bulurum ve soğurum. Çünkü trip, ilgi görmek için atılıyor. Sosyal medyadan tanıştığınız kimseye ilk etapta güvenmeyin. Anonim birinin size bir bağı yoktur. Sanaldan da bağ yapmak çok çok zordur. O bağ varmış gibi davranan kişiler sizden bir çıkar güderler. Konuşursun bir iki hafta, düzgün bir insansa buluşalım dersin yüz yüze sohbet edersin. Bunu da direkt pikniğe gider gibi tenha yerlerde yapmamak lazım. Rol yapan biri olup size tenhada zarar verebilir. İlk buluşma için orta nüfuslu bir kafede kahve içmek her zaman en iyi tercih olacaktır.
105 Yorumla- +1 yıl
Yarın bir gün benim evlilik yapacağım kadına karşı amacım da cinsellik. Ne olacak ki başka. Bir kadının erkekten beklentisi arayışı da sağlıklı genlere ve iyi maddi imkanlara sahip olması.
Bir kadın, arzu duyduğu bir erkeğe ilgi de verir cinsellik de verir. Bunu sorun etmez. Ama karşısındaki erkeğe arzu duymuyorsa sadece parasını ya da ilgisini seviyorsa o adamı bunun amacı cinsellik diye ayıplar. Buna gaslahsting diyoruz.
Her ilişkinin amacı cinselliktir. Karşımdaki askerlik arkadaşım değil amcaoğlum da değil kahvede İbo Dayı da değil. Tabi ki amacım cinsellik olacak. Oturup tavla atmak için sevgili olunmaz. Bir kadın bana arzu duymuyorsa sadece maddi durumumu ve ilgimi seviyorsa bunu baştan belli etsin ki ben de masada hesabı ödeyip kalkıp gideyim bir daha da görüşmeyelim.
Bir kadından cinsellik beklemek erkeğin doğasında olan bir şey. Bana namuslu kız ayağı yapan kız aynı gece gider başkasına verir. Kendi doğanızla savaşmayın. Feminen toplumsal düzenin size dayattığı angajmanlardan çıkın. - +1 yıl
İkinci paragrafa katılıyorum, geri kalanına katılmıyorum. Her ilişkinin amacı cinsellik değildir. Cinselliği hayat kadınıyla da yaşayabilirsin. O pistir her gün başkasıyla yatıyor hijyenik değil diyorsan bir kafedeki kesiştiğin kızla da yatabilirsin. Sadece cinsellik için evlenilmez. Çünkü evde seksten başka şeyler de var. Oturup film izlemek, beraber ev işi yapmak, ev veya ailevi bir durumda birbirine akıl danışmak, vakit geçirip eğlenmek, sohbet etmek...
Şahsen geçmişte manken gibi flörtlerim de oldu ama sevgililiğe taşımadım bunu. Çünkü ben 1-2 ay sevişip ayrılmak istemiyorum. Bahsettiğim o güzel kızların çoğu zekadan yoksundu. Aptal ve anlayışsız biri ne kadar güzel olursa olursun sağlıklı bir ilişki kuramaz. Hem güzel hem anlayışlı hem zeki biriyle ise evlenilir. Dediğim gibi sadece cinsellik için evlenmem ben. Şehvetimi dindirdi diyelim, bunun sosyal, maddi ve manevi yönleri de var. Diğerlerine ortak olamıyorsa ha hayat kadınıyla yatmışım ha kafedeki herhangi biriyle, evlenmeye gerek yok zaten istediğimde sevişiyorum der geçerim. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi yoo namuslu olan namusludur. Kimseyle evlenmeden olmaz. Artık alsın şunu kafanız kızlar sizin gibi değil. Hicbirşey olmadan aylarca yıllarca durabilir
- +1 yıl
@Alissssaaaaa Rollo Tomassi der ki; KADINLARIN NE SÖYLEDİĞİNE DEĞİL NE YAPTIĞINA VE KİMLERİ TERCİH ETTİĞİNE BAKIN.
Biz sizin ne söylediğinizi de kimlerle ne yaptığınızı da kimleri tercih edip kimlere mesafe koyduğunuzu da çok iyi biliriz.
Kızlar bizim gibi değil. Onu biliyoruz. Yeryüzünde kadın erkek nüfusu her zaman eşitti. Ama her erkeğe bir kadın düşmedi. Tarih öncesi dönemlerde erkeklerin sadece yüzde 10'u, kadınların ise yüzde 90'ınin nesli devam etti.
Kadınlar da erkekler de binlerce yıldır aynıydı değişmedi, değişmeyecek. Erkek poligamiktir. Spermlerini her kadın üzerinden yayabilir. Kadın hipergamiktir. Popülasyondaki sağlam gen ve iyi maddi imkanlara sahip kaliteli erkek ya da erkeklerle cinsellik yaşar.
Bir kadın bir erkeğe arzu duyuyorsa bütün kurallarını yıkar. Daha ilk günün gecesinde her şeyi yaşar. Hala etrafımda yüzlerce canlı örneğini görüyorum. Bu binlerce yıldır aynıydı, bugün de aynıdır, yarın da aynı kalacak.
Rollo Tomassinin bir başka sözüyle noktalıyorum.
KADINLAR ALFALAR İÇİN KENDİ KURALLARINI YIKAR. BETALAR İÇİNSE KURALLAR KOYAR. - +1 yıl
Eig için tşkler
Amaçları belli zaten aslında. Yanlış düşünüyorlar amaçları yatmak dışında gerçekten ilişki olsa bile yeni konuşulan biriyle çok samimi olunamaz zaten.
Ortam sanal olunca daha çok temkinli de durulmalı üstelik. Tanımak için zaman gerekli, zamanla sohbetin ilerleyişine göre samimiyet kısmı olumlu ya da olumsuz ilerleyeceği zaten belli olur. Zamana bırakılmalı güvenip güvenilmeyeceği, samimi olunup olunmayacağı her şey belli olur.
55 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle👍🏻
- +1 yıl
Yarın bir gün benim evlilik yapacağım kadına karşı amacım da cinsellik. Ne olacak ki başka. Bir kadının erkekten beklentisi arayışı da sağlıklı genlere ve iyi maddi imkanlara sahip olması.
Bir kadın, arzu duyduğu bir erkeğe ilgi de verir cinsellik de verir. Bunu sorun etmez. Ama karşısındaki erkeğe arzu duymuyorsa sadece parasını ya da ilgisini seviyorsa o adamı bunun amacı cinsellik diye ayıplar. Buna gaslahsting diyoruz.
Her ilişkinin amacı cinselliktir. Karşımdaki askerlik arkadaşım değil amcaoğlum da değil kahvede İbo Dayı da değil. Tabi ki amacım cinsellik olacak. Oturup tavla atmak için sevgili olunmaz. Bir kadın bana arzu duymuyorsa sadece maddi durumumu ve ilgimi seviyorsa bunu baştan belli etsin ki ben de masada hesabı ödeyip kalkıp gideyim bir daha da görüşmeyelim.
Bir kadından cinsellik beklemek erkeğin doğasında olan bir şey. Bana namuslu kız ayağı yapan kız aynı gece gider başkasına verir. Kendi doğanızla savaşmayın. Feminen toplumsal düzenin size dayattığı angajmanlardan çıkın.
Ayrıca bir şey daha var.
KADINLAR, GÜVENDİĞİ ERKEKLERİ SEVMEZ. SEVDİĞİ ERKEKLERE GÜVENMEK İSTERLER. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi Sanırım fazla çocukça takılan alfa erkek sayfalarını takip etmişsin. Dikkat ettiysen ben cinsellik olmayacak demedim. Ben diyorum ki öncelikle güven sevgi saygı bunlar olmalı. Cinsellik olacaksa da iki taraf karşılıklı olmalıdır. Diyorsun ki kadın maddi imkanlara vb. paragöz açısından bakar diyorsun iyide kadın buna bakıyorsa zaten sevgi yoktur ortada.
Zaten yazımı dikkatli okusaydın daha sohbetin başında cinselliği belli eden erkeklerin kaybetmesinin doğru olduğunu savunuyorum. Amacı cinsellik olan varsa eğer cinsellik odaklı takılan kadınlarla beraber olmalı. Ciddi ilişki arayan kadınlarla beraber olmamalı. Sonuçta 2 tarafın beklenti başka. Biri cinsellik odaklıysa diğeri saygı sevgi görme gösterme odaklıysa bu ilişki yürümez zaten.
Cinsellik evlilik öncesi ya da evlendikten sonra olabilir hatta belki kız aseksüel bile olabilir. Aseksüel olsun isterse hiç cinsellik olmasın erkekte kızda birbirini seviyorsa ben sorun göremiyorum. Hayatta illa her şey cinsellik, para vb. değildir.
Sana tavsiyem kadınlar şöyledir böyledir, erkek dediğin öyle böyle yapmalı diyen ergen tayfa sayfaları takip etmeni bırakmanı öneririm. Malum daha bunlar ilişkiden bi haber olduğu için suçu kadınlara atıp suçluyu kadın ilan ederler. Özeleştiri yapmak lazım aslında.
+1 yılBir kadın arzu duyduğu bir erkeğe ilk günden değil ilk saatten itibaren ilgi gösterir ama sen onlara ilgi göstermiyor sadece onların ilgisini seviyorsan davranışların onlara soğuk gelmiş olabilir.
Bazen diyorsunuz ki biz erkeklere güvenemiyoruz. Haaayır mesele güven değil. Sen o erkeğe arzu duymuyorsun.
KADINLAR, GÜVENDİĞİ ERKEĞİ SEVMEZ. KADINLAR, SEVDİĞİ, BEĞENDİĞİ, ARZU DUYDUĞU ERKEĞE GÜVENMEK İSTER.
02 Yorumla
Soran+1 yılArzu duymam için o kişiyi tanımam lazım dimi? Sosyal medyada bana yazan hiç görüşmediğim konuşmadığım birine hemen arzu duyarsam bu çok daha tuhaf olur
- +1 yıl
Maskülen fiziksel özelliklere sahip chad bir erkek, kadınlarda ilk görüşte doğal arzu yaratır. Bu erkeklerin popülasyondaki oranı yüzde 5'tir. Geriye kalan yüzde 95'e karşı kadınlar ilk görüşte arzu hissetmez. Onları daha yakından tanıdıkça ancak o şekilde bir fiziksel çekim oluşabilir.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoğuk olman işlerini zorlaştırıyor çünkü. Seni görmüş, beğenmiş tıpkı diğer beğendiği yüzlerce kıza yaptığı gibi kalkıp sana yazmış. Hemen yazdığı 'yapmacıklıkla' cevap vermelisin ki fazla zaman kaybetmesin. Sırada çok kişi var. Hepsine zaman ve laf ayıramaz. Düşüyorsan hemen düş uzatmanın alemi yok kafaları 😀 senelerdir sosyal medyada anonim takılıyorum. Sırf kadın ismi diye bana bile bir dolu takip isteği gelir. Kendi resmimle olduğumu hele de profilimin açık olduğunu düşünemem bile 😅 Erkekler kadınlara çok kolay ulaşabiliyor artık. Bunu yine bir şekilde biz kızların düzeltebileceğini düşünüyorum. Bu kolaylığı yalnız kalmamak için duygusal boşluk ya da toplum baskısından dolayı biz inşaa ettik onlara. Şimdi de yalnız da olabileceğimizi ve birinin hayatına girmek için çaba sarf etmeleri gerektiğini göstermemiz gerekiyor. Yapamacakları şey değil sonuçta onlar da insan 😀
32 Yorumla- +1 yıl
Hele şükür 🤲 bütün bu sapıklığın özünün temelinin kadınların seçimlerinden kaynaklı olduğunu azda olsa kabul eden fake biri... Genelleme de yapma zira bütün erkekler sapık değildir ve sizde pamuk prenses değilsiniz sizin kalbiniz kırılabiliyorsa bizimde kırılabiliyor (ve en azından kendim için söylüyorum hayatıma giren hiçbir kadını üzmedim ama onlar beni çok üzdü)
Cevap sahibi+1 yıl@Soylu_Orgun soruda bahsedilen şekilde yaklaşan tüm erkekler sapıktır 🙂 2 günde samimiyet, sıcaklık bekleyenin niyeti bellidir bunu sen de anlayabilirsin. Ayrıca seçimlerden bahsetmedim kadınların tavır ve davranışlarından bahsettim. Hemen yatağa atmaya çalışan erkek olduğu kadar sadece yatak isteyen kadınlar da var. Tanımaya çalışan, ciddi düşünen erkeklerle cinsellik peşinde olan erkeklere farklı davranmamız gerekiyor. Ben bunu düzeltirim kendime aşık ederim kafasından çıkmamız minvalinde bir özeleştiri 🙂
+1 yılBen de zamanında sosyal medyada çok takıldım. İnan yüzde 90'ının amacı cinsellik, yüzde 5'i asosyal, saplantılı aşık olma potansiyeline sahip. Diğer yüzde 5'i de düzgündür ama can sıkıntısına açmıştır yani ciddi olan pek yok. Sonradan ciddileşen erkekler olabiliyor belki. Cinsellik isteyen erkek hemen samimi olmak ister, sabırsızdır.
58 Yorumla- +1 yıl
Yarın bir gün seninle evlilik yapacak adamın amacı da cinsellik. Ne olacak ki başka. Bir kadının erkekten beklentisi arayışı da sağlıklı genlere ve iyi maddi imkanlara sahip olması.
Bir kadın, arzu duyduğu bir erkeğe de ilgi de verir cinsellik de verir. Ama sen bir erkeğe arzu duymuyorsan o adamı bunun amacı cinsellik diye ayıplarsın. - +1 yıl
@Jöh06 Kızlar; siz özünüzde nasılsanız karşınıza öyle erkekler çıkar. Erkekler; siz özünüzde nasılsanız karşınıza öyle kadınlar çıkar.
BUSE AYDIN - +1 yıl
@Jöh06 Ben seninle polemik yapmıyorum ki arkadaşım. Yorumuma kısmen doğru dedin teşekkür ederim. Ben de aklıma gelen bir sözü yazdım. Ben de arayışta değilim rahat ol. Başkaları gibi yüzlerce kadını takip etmiyorum. Erkek/kadın toplam takip ettiğim kişi sayısı 30 civarında.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi yüzde doksanının amacı cinsellik derken baya önüne gelenle bu konuları konuşacak kadar açlar. Bu kadarı da mide bulandırıcı geliyor. Yoksa kadınla erkeğin arasında tabi cinsellik olur.
- +1 yıl
Hayır çoğunun ki açlıktan değil. Burada önüne gelenle bu konuları konuşanların çoğunun ya sevgilisi var ya da evli.
Aç olması gerekmiyor. Erkeğin doğası bu. Bütün erkekler libidoludur. Erkekte testesteron kadından 19 kat daha fazla salgılanıyor. 40 yaşında alev alev bir kadının testesteron seviyesi bile 70 yaşındaki bir erkeğin kenarından geçemez. Her erkek aç değildir ama hepsi de doyumsuzdur.
+1 yılSosyal medya ile tanışan kızı %10 beyni olan erkek bile or*spu gozuyle bakar. Çünkü sosyal medyadan gelen kızdan hayır gelmez ha inst twttr dan bahsetmyrm onlar ayrı ama tktk ya da dgr ucrtli şeylerden gelenleri o gözle bakarlar ki ben de öyle bakarım işimi görüp sutlamak icin o ucrt. Hesap kllnanan kizlarada Allah akıl fikir versin lan evleencn yarın kocanın yüzüne bakacan ama ondan önce yayın açıp coin için erkklre yalvrp flört edeceksin yzk halimiz iyi değil Türkiye kötüye gdyr kimse dur dmyr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu ben de anlamıyorum. Sadece yarım saat konuştuğum erkek sanki iki yıllık ilişkimiz varmış gibi triplere giriyor.
Hemen samimi olmuyorum. "Güven yoksa ilişki yürümez." diyor. Daha yarım saat önce tanışmışız. Önce tanıyacağım tabi, güvenip güvenmemeye sonra karar verilir.
Hemen ilgi istiyorlar. Sıradan konulardan konuşuyoruz, birden senin sevgiye ihtiyacın var diyor. Aklınca sıra o bana sevgi gösterecek ben de ona tav olacağım.
42 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın, arzu duyduğu bir erkeğe tav olur zaten. Hiçbir şeyi sorun etmez. Ama karşısındaki erkeğe arzu duymuyorsa sadece parasını ya da ilgisini seviyorsa o adamı bunun amacı cinsellik diye ayıplar. Buna gaslahsting diyoruz.
KADINLAR GÜVENDİĞİ ERKEKLERİ SEVMEZ. SEVDİĞİ ERKEKLERE GÜVENMEK İSTERLER.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi Dediğim gibi daha yarım saat olmuş, olmamış. Ne arzusu, ne güveni?
Tanımıyorum, etmiyorum.
+1 yılSosyal medya aşkına güvenmiyorum belki beğeni olabilir, seven kişi gerçekten gelip kahve içiyor ailesi ile tanişmana firsat tanıyor, öyle iki sohbet edip buluşup sana veya sizlere yakın olmaya çalışıyorsa niyeti farklıdır.
41 Yorumla
+1 yılSosyal medya açık büfe gibi istediğin yemeği alabilirsin ama ondan farklı olan tek şey karşındakinin de duyguları olmasıdır. Demek istediğim şey şu kızlardan hemen ilgi beklemekten ziyade olumlu veya olumsuz sinyal beklememizdir. Olmayacaksa iki tarafın da zamanına ve enerjisine yazık.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler iyice bemcil ve narin olmaya basladilar.
Kadindan cok sey bekliyolar ve erkekce degil. Farkinda degiller kadinlari duygusuz ve acimasiz yapiyolar. Sonra da kadin yok diye agliyolar. Cidden cok bozuklar.20 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişirr ama niyetleri kestirmek zor. Gerçekten ilgi de bekliyor olabilir bir anda kaynaşmak da isteyebilir.
10 YorumlaBana da yapıyorlar çok soğuk olduğumu derler canım cicim demeleri hoş değil az Bi mesafeli olun sonra konuşmak istemiyor canım
10 YorumlaBenim başımda aynıları geldi sonra bende engellemek zorunda kalıyorum
20 Yorumla
+1 yılHerşeyin bu kadar hızlı yaşanıyor olması garip biraz eski kafalı olabilirim bu konuda
22 Yorumla- +1 yıl
Doğru arkadan atlı mı kovalıyor bir dur demi ama yok si. kip atmak dertleri bu
Hızlı gelişen her şey çok komik geliyor bana samimiyetsiz duyguları ise barındırmıyorum
10 YorumlaHatta tanışmasan bile hemen cevap bekliyorlar. Bir selam versen borçlu çıkıyorsun.
10 YorumlaDünya tersine döndü ondan sanırım.. kızlar erkek gibi davranıyor erkekler kız gibi.
10 Yorumla
+1 yılBirden fazla sebebi olabilir bunlardan biri ya gizli entelektüel sapıktır ya da sadece "bir kadın tarafından gerçekten sevilmek" istiyordur her iki durumda da mesafeli şekilde konuşmak en doğru olanı
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya kullanmiyorum ve sacma buluyorum heh sosyal medyaymis sosyallesmek icin sosyal medyaya ihtiyacim yok sokaga cikinca zaten herkesle sohbet kurabiliyorum yeni arkadaslıklar edinebiliyorum Pua cemiyeti ve day game yapanlar beni anladi onlara selam olsun
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. İlgiden önce sırada beklerler. İlgi beklemeden önce malum rakiplerinden dolayı ilgiliymiş gibi davranırlar. En sonunda kadın ikna olup sohbete başlarsa ilgi beklerler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü bazı kızlar sadece ilgi almak için kullanır sosyal medyadaki erkekleri. Haklılar ki seninle dışarda da görüşmek istiyorlar, niye senin egonu tatmin edeyim ki benimle dışarda gorusmeyeceksen ilgi vermeyeceksen?
02 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerin zamanla olacak şeyler ilk günden karşıdaki insandan her şeyi bekleyemezsin
Cevap sahibi+1 yılBeklenir. Biri hoşuna gittiyse o kişiye ayrıcalığının olması gerekir. Bu normal ilişkilerde de böyledir. Sen sanıyor musun ki o erkekle buluşunca, aylar geçince diğer erkekleri takipten çıkaracaksın veya konuşmayı keseceksin?
Hiçbir kadın tutunduğu dalı bırakmak istemez.
Sen şu anda senin kuralların olmadı diye kızıyorsun ama erkeklerin de kafası çalışıyor ve boş değil
- İnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bekleyen aklından zoru vardır.
Çünkü kadının anatomisinde ilgi duyma yok ki.
İlgi duyduğunu zannetme var.
Zaten öyle olmasa sürekli aşık olmazlar00 Yorumla
+1 yılAcele ediyor çünkü niyeti kötü olabilme ihtimali olabilir mi acaba
20 Yorumla
+1 yılO birkaç erkek bütün erkekleri temsil etmiyor. Nereden buldunuz birkaç erkeği 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kızın yaşadığı şeyler burdaki kız görüşlerine de bakabilirsin
+1 yılilk günlerde samimi ve ilgili konusmalisin ki aranızda bag oluşsun mesajlasmada görüşmeler de olduğu gibi olmaz tabii
00 Yorumla
+1 yıletkiye tepki bekliyor normal ben karşı tarafa ilgi gösteriyorsam ondan da aynısını beklerim normal olanda budur zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBıktım inan ben de bu soğuksun muhabbetinden
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok rahat oldukları ve umursamadıklari için öyleler Allah bilir günde kaç kıza yazıp konuşuyorlardır 🤔💆🏼♀️🤷🏼♀️
20 Yorumla
+1 yılCevap verdiğin için senin onlardan hoşlandığını düşünüyorlar
00 YorumlaKonuşmak ilgi değildir insanlar konusabilmeli
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyası , dışarısı yok bunun kadın isterse karşılıklı beğeni varsa kaçış yok
00 Yorumla
+1 yılSanaldan aşk mı hiç ilgimi çekmiyor, hem pixel pixel aşkı hiç sevmem
10 YorumlaO kadar haklı sorulmuş soru ki bu😄 evet neden nedenn?
00 YorumlaDiğerlerini bilmem ama kendi iyi niyetimi biliyorum diye sanırım
00 Yorumla
+1 yılBir adım atıyor sa karşı bir adım bekler gayet normal
00 YorumlaÇünkü sosyal medyadaki kızların daha güzel oldugunu dusunuyolar bence aslında hepimiz güzeliz (kesinlikle benim tipim sikilmis bı durumda) ama bence öyle güzel olduklarini saniyolar ve kizlar canım gibi hemen cevapliyolar
10 Yorumlaalışkanlık bence
bazı kızların yaptıklarından güç alıyorlar20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılilk günden değil de tabii ilerleyen günlerde ufaktan karşı tarafta eğer elektrik aldıysa mesaj atmalı bazı kızlar hep karşıdan bekliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHak veriyorum sana. Bence de yavaş yavaş gitmek daha iyi gerek ciddi gerek lala ilişkilerden olsun. Yavaş gidilmeli bence. Çokta değil ama
00 YorumlaAyy hepimiz de aynı sorun. Onlaırn niyeti farklı hiç manipülasyonlarına gelme
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir tespit olmuş bu konu üzerine düşünüp araştırma yapasım geldi neden anonim insanlar duygusal yükünü boşaltmak için bu tarz mecraları seçiyor ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal medyadan erkeklerle tanışan kızın tipsiz olma olasılığı biraz yüksek gibi 🤣🤣
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😎😎😎
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğlenmediğin içindir bazıları 3 4 gün sonra veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenme, etkilenme, heves ve heyecan fotoğrafınlarından etkilendi ya da daha fazlası var..
00 Yorumla
+1 yılAga kendi üzerinden söylüyeyim benim ailem bana ilgi değer vermedi bi kızla konuşurken ilgi verir ilgi de almak isterim hemen 2 sn de bağlanırım
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥺en azından diğerleri gibi kötü düşüncen yok
- +1 yıl
Sadece libi2om yüksek olursa kendimden geçiyom bilmiyım neler yazıyom ve ben bu huyumdan nefret ediyorum
zihinsel engelli oldukları için
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı. Kimseden ilgi beklemem zaten fazla ilgi de beni boğar
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ondan çok hoşlandığımız için ve ona kavuşmak için sabırsız olduğumuz için olabilir olamaz mı olabilir
00 Yorumla
+1 yılAbaza olduğu için demek haksızlık olur geneline ama bir çoğu öyle
10 Yorumla
+1 yıl*ergen demek istedin herhalde. Ana kuzuları
10 Yorumla
+1 yılNetten biriyede öyle olman çok normal benim arkadaşım netten biriyle tanıştı adam evli çıktı
10 Yorumlailgi beklemiyoda farklı şeyler bekliyo bence
10 Yorumla
+1 yılçünki ilgi gösteriyor ve sendende bunu bekliyor
00 Yorumla
+1 yılHer yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler o şekil yani
00 YorumlaÇünkü kolay lokma sandıklarını düşünürler
20 Yorumla
+1 yılDertleri ilgi cinsellik zaten
00 Yorumlaİlgi mi seks isteği mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAmaç cinsellik kanka
Bi an önce yatak seanslarına geçmek istiyolar00 Yorumlaİlginç daha neler duyacağım.
00 Yorumla
+1 yılDuygusal boşlukta oldukları için
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Düz mantık ilgiye muhtaç kaldıkları için
00 Yorumla
+1 yılHer erkek ilgi ister. Ne istiyorlarsa yap
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Erkekler sosyal medyadan tanıştığı kızlardan neden hemen ilgi bekler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler