İnternet & Teknoloji Arkadaşlar bu kablo orijinal mi bu görselden anlaşılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu iphone kablosu orijinal mi çektiğim görsellerle anlaşılır mı Arkadaşlar bu kablo orijinal mi bu görselden anlaşılır mı? Cevapla iPhone Soruları Orijinal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl hiçbir firma (apple, samsung, nokia gibi birçok kurumsal firma) orjinal parça ve sarf malzemesini kendi yetkili servisleri ve satış mağazaları dışında satışını yapmaz yapılmasına da izin vermez 0 1 Yorumla BaseCamp +1 yıl ek olarak iphone ürünlerinde seri numaralar var bu numara ile sitesinden orjinal olup olmadığını sorgulaya bilirsin Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 780 cevap paylaştı. Bakır olması gerekiyor galiba ucunun birde kablosu belli eder ya 0 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kablonun usb kısmını at bakalım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kablonun iki girişinide paylaştım Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Dıştaki klif değil mi orijinal kablo hizli şarj eder 100 A destekler Yorumla Soran +1 yıl Evet böyle süs kılıfıyla birlikte buldum kendikimle karşılaştırdım aynı geldi sadece benim usb girişin içi daha beyaz onun daha bakır gibi geldi bana Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Beyaz oluyor genelde Yorumla Soran +1 yıl Farkedermiki kablosunun dokusuda benimkisinle aynı Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Fark etmez Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Bu kadar süsledigine göre heralde orjinal hdhshd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi sahte olanı neden süsleyip korusun ki dkdkd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hiçbir firma (apple, samsung, nokia gibi birçok kurumsal firma) orjinal parça ve sarf malzemesini kendi yetkili servisleri ve satış mağazaları dışında satışını yapmaz yapılmasına da izin vermez
ek olarak iphone ürünlerinde seri numaralar var bu numara ile sitesinden orjinal olup olmadığını sorgulaya bilirsin
Bakır olması gerekiyor galiba ucunun birde kablosu belli eder ya
Kablonun usb kısmını at bakalım
Kablonun iki girişinide paylaştım
Dıştaki klif değil mi orijinal kablo hizli şarj eder 100 A destekler
Evet böyle süs kılıfıyla birlikte buldum kendikimle karşılaştırdım aynı geldi sadece benim usb girişin içi daha beyaz onun daha bakır gibi geldi bana
Beyaz oluyor genelde
Farkedermiki kablosunun dokusuda benimkisinle aynı
Fark etmez
Orijinal gibi duruyor
Bu kadar süsledigine göre heralde orjinal hdhshd
Dimi sahte olanı neden süsleyip korusun ki dkdkd
Fotoğraftan anlasilmaZ
Tırnakların güzelmiş